About a bread


Hieman jälkiherännäisenä kokeilin vihdoin pataleivän tekoa viikonloppuna ja sehän onnistui kerralla mitä mainioimmin! Olipa helppoa ja hyvää! Aloitin ihan yksinkertaisella vehnäleivällä, mutta pitäähän tätä tästä jatkaa ja päästä seuraavalle tasolle testaamalla jotain hieman terveellisempää leipää ja eri makuja -onko vinkkejä? Tein leivän Belle Baie -blogin ohjeella. Pakkohan tuota on taas viikonloppuna tehdä aamiaiselle!

/

Last weekend I finally tried baking the no-knead bread and to my surprise it came out very good! It was easy and very delicious, so it went pretty fast too! I started with a very simple wheat bread but the idea is to get to the next level with something more healthy -any tips? Next weekend I'll definitely make some more for breakfast again!

3 comments:

 1. Oi vitsi kuinka hyvän näköistä! Voiskohan jotain siemenleipää koittaa, ilman vehnäjauhoja. Hmm..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Anteeksi, mulla oli unohtunut vastata. Siis kyllä varmasti tulisi hyvä siemenleipä ja luulisi onnistuvan ilman vehnäjauhojakin. Itse nyt olen tehnyt vielä vehnäjauhoilla ja mm. laittanut 1/3 ruisjauhoa.

   Delete
 2. http://www.gluteenitontaleivontaa.fi/2014/04/gluteeniton-pataleipa.html minä olen tehnyt tällä ohjeella, lisännyt vain kaurahiutaleita ja hunajaa ja nautiskellut :)

  ReplyDelete