Old sofa's new clothesTaas täällä koitetaan puhaltaa vanhaan sohvaan eloa uusilla päällisillä. Perimme vanhan aika sympaattisen rottinkivuodesohvan talon mukana, mutta sohvan alkuperäinen kuosi on sen verran jännä, että omantyyliseen sisustukseen oli kiva saada sohvalle jonkinlainen uusi kaapu. Ennen joulua tyhjensin erään Kodin1:n lopetusmyyntiä ja tätä siniharmaata Anno-ruutukangasta löytyi reilulla 2,5€/metri, joten päätös oli aika helppo vetäistä sohva uudeksi vuodeksi ruutuun. Vanhan kodin sohva sai aikoinaan myös uutta ilmettä pienellä kankaalla tehdyllä kasvojenkohotuksella täällä.

Kangas on nyt vain vetäisty sohvan päälle ja tarkoitus olisi kyllä ommella niistä istuvammat päälliset, mutta kangasta piti päästä jo testaamaan Sanna Annukan talvisten Marimekon kuosien rinnalla. Nämä kuvat näyttävät jotenkin niin keväisiltä, vaikkakin otin ne joulukuun lopun auringossa. Kettukarkkishopista hankkimani rikkalapiosetti on toiminut hyvin kakluunin edustalla käytössä ja kehtaahan noin nättiä settiä pitää ihan näkyvilläkin!

Oikein mukavaa vuoden alkua teille!

P.S. Muuten, enää pari tuntia aikaa osallistua Paumes-kirjan arvontaan!

/

An old sofa got a new look with a few meters of fabric I found in a very good sale. The grey blue fabric works nicely with the Marimekko pillows designed by Sanna Annukka. I couldn't wait to sew the fabric covers before taking a photo of it so the finishing of the cover is still to be made. The cute brush set is from my friend's webshop Kettukarkki and it works perfectly by the fireplace and doesn't look too bad either!

Wishing you a great start of the year!

2 comments:

  1. Lovely! Tuo siniharmaan sävy on just täydellinen. Jotenkin omaperäinen, mutta ei liian silmiin pistävä. Ja juuri sopivan tumma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Epäröin sävyä kyllä hetkosen siellä kaupoilla, mutta kun kangaskin oli tukevampaa niin tämä vei voiton muun valikoiman rinnalla! Ja nyt paikallaan tuo sävy toimii tosiaan oikein hyvin.

      Delete