Little bit of color to January


Vimma on ehdottomasti yksi suosikkini kotimaisista lastenvaatemerkeistä, Vimman kuoseissa ja väreissä on aina jotain hauskaa ja leikkimielistä, joka on kuitenkin aina toteutettu taidokkaasti tyylillä. Syksyn kuoseista ihastuin täysin tuohon Maija Louekarin suunnittelemaan Maailma muovautuu -kuosiin ja ostin muutamia vaatteita enne joulua Vimman ystävänmyynnistä ja Kaapelitehtaalta Ornamon joulumyyjäisistä. Molemmat pikkutytöt saivat kirjavat Maailma muovautuu -paidat sekä eräs pienen pieni suloinen ystävän pieni poika sai bodyn lahjaksi. Itselleni sain blogiyhteistyönä aivan ihanan turkoosisävyisen Maailma muovautuu -tunikan*, joka just ja just sopi minulle isoimmassa saatavassa 160cm koossa kun yleensä käytän kokoa S. Itseasiassa ostin vielä tyttärelle samanmoisen turkoosin tunikan kun se on lempiväri tällä hetkellä. Eli tämä kuosi vilkkuu meidän arjessa aika paljon jo nyt ja yhä haaveilen noista kirkkaan värisistä legginseistä, niitä kun löytyy kerran aikuistenkin koossa!

Kuvissa näkyy hieman meidän vanhempian makuuhuone, joka on sävyitään vielä hyvin valkoinen, ruskeaa korkkilaattalattiaa lukuun ottamatta. Lattia on yksi asia, jonka haluamme yläkerrassamme uudistaa, mutta kieltämättä vanhassa talossa voisi uudistaa niin monta asiaa, että pakko rauhassa miettiä missä järjestyksessä remontit tehdään. Harkinnassa on aluksi esim. vain lattian valkoiseksi maalaus jos se vain onnistuisi. Jospa kuitenkin saisin tuota makuuhuoneen sisustusta sen verran eteenpäin, että voisin sitä teillekin esitellä! Sängyllä muuten aiemmin Vimman lettikankaasta ompelemani tyynynpäällisetkin näkyvissä! Pariisiaiheiset tyynyt tytön vasemmalla puolella ovat ihanan La cherise rue le gâteau -merkin ja olen tuonut ne Pariisista. Mustavalkoinen tyyny taisi olla Annoa ja löytyi parilla eurolla alesta jokin aika sitten.

Playtypen P-mukin sain mieheltä lahjaksi hääpäivänä jo loppukesästä. Siitä on tullut aika suosikki muki rauhallisiin (ja aika harvinaisiin) omiin kahvihetkiin lasten päiväunien aikaan. Vaikkakin nykyään tuo nelivuotias harvemmin nukkuukaan päiväunia, mutta malttaa sentään rauhoittua hetkeksi selailemaan Akua.

*Yhteistyössä Vimma.
Minun tunika saatu bloginäkyvyyteen.

/

One of my favorites of the Finnish children's clothing brands is definitely Vimma, they always get my attention with fun patterns and bold color combinations. Last autumn I fell in love with this colorful Maailma muovautuu -pattern and got the colorful shirts for both girls and a tiny body for a friend's baby boy too. I was very happy to find a beautiful tunic in turquoise with the same pattern in 160cm that fits me*. I actually got also the same one for the older girl as it's her favorite color.

You can see a a glimpse of our bedroom in the photos. We haven't made any renovation to it yet and it's pretty white still. The room is actually quite small so white is a good color, only the floor upstairs is made of brown cork tiles that are not in such a good shape anymore and definitely needs renewing. Lets see first if I could just paint it white but for that we want to wait for the spring. By the way, the big pillows on our bed are made of the braid fabric by Vimma as well! The two pillows next to the girl are from Paris and by a lovely french brand La cherise rue le gâteau.

*In collaboration with Vimma. 
My tunic received for blog visibility.

8 comments:

 1. Oi! Onpa hyvän näköset nuo tyynyt!! Vimman letti on ihan suosikki!! Ja ihana väripilkku tuo body :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä hyvännäköisillä tyynyillä voi pelastaa ihmeen paljon ;) Samoin tykkään leteistä, omat lettilegginsit ovat aika ahkerassa käytössä.

   Delete
 2. Very nice picture. Love your color!!

  ReplyDelete
 3. Vimman kuosit on tosi ihania, itse tykästyin varsinkin siihen Minni Havaksen eläinaiheiseen. Harmi että en oikein näe sitä meidän poikasten päällä, se on enempi tyttömäinen. Jos olisin saanut tyttöjä niin vaatteita tulisi shoppailtua varmasti paljon enemmän, tyttöjen vaatteet on niiiin ihania ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enpä ajatellukaan tuolta kannalta, kun meillähän on vain tyttöjä. Toivottavasti Vimmalta löytyy jatkossa poikamaisempiakin vaatteita niin saat teidän poitsuillekin jotain sieltä ;)

   Delete
 4. Moi, kysyn ihan muuta asiaa. Tällä sivulla sivupalkissa mainostetaan blogiasi. Minkä merkkiset silmälasit sinulla on tuossa kuvasssa? Kiitos tiedosta!
  http://kasperstromman.com/2015/01/20/70-luvun-naiskuva-kahvimainonnassa-top-3/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Joo, tosiaan nuo Suomen Blogimedian blogien mainokset pyörii meillä nyt monissa meidän blogeissa, hauska kun sitä kautta huomasit lasit :) Silmälasini (samat kuin kuvassa) ovat Oscar Magnuson merkkiset. Omani ovat jo pari vuotta vanhat, mutta mielestäni heillä löytyy paljon kivoja malleja muutenkin ;)

   Delete