new colours and few dots

Perusvärit saivat vaihteeksi väistyä meidän sohvalta. Sohvatyynyt eivät saaneetkaan ihan niin keväisiä pastellisävyjä kuin olin ajatellut, mutta joskus pieni määrä kirkasta väriä neutraalien joukossa toimii aika kivasti. Tuo Hay:n torkkupeitto inspiroi uusia värejä sohvatyynyille ja Stockmannin kantiskuponkien avulla meille tuli kaksi Hayn Dot-tyynyä. Varsinkin tuon peiton neonpinkit ruudut ovat aika piristävä pieni yksityiskohta. Aikaisemmassa postauksessa puhuin torkkupeitosta vahingossa päiväpeittona, mutta torkkupeittohan tuo viltti tietenkin on. 

Parilla bloggarikaverilla näin mahtavan väriset Ordning & Reda kalenterit ja niinpä kävin hakemassa itsellekin oman alkuvuodesta. Nyt aikataulut ja menot on paremmin tallessa ja kulkevat hyvin mukana ja tuossa kalenterissa on hyvin tilaa kirjoittaa myös hieman päiväkirjaa pikkuneidin oivalluksista.

*

The bright colours got to change to new ones as we renewed some of our sofa pillows. The Hay blanket inspired for the colour scheme and we also fell in love with the Hay Dot pillows that obviously match the blanket really well. I loved the bright colours but it's nice to have a change once in a while. These are not really the spring pastel colours I was planning first but I really like the few little bright colour spots with the more neutral tones. Especially I love the little neon pink squares of the blanket.

I saw few of my blog friends having a cool bright Ordning & Reda calendar and I got myself a one as well. It's pretty handy to carry around and there's still enough space for writing also bit of diary of what new things Mimi has come up with.

21 comments:

 1. Lovely, bright color - will wake you up in the mornings! :-)

  ReplyDelete
 2. Ihana värimaailma!

  Olen samaa mieltä kirkkaiden värien toimivuudesta.

  Useimmiten pitäydyn aika neutraalissa ja värittömässä meiningissä, mutta kyllä nuo väripilkahdukset ovat virkistävä juttu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, jossain mulla nyt kolahti tuo oranssi ja violetti. Itsekin pidän paljon neutraalista värimaailmasta, mutta jossain pitää aina olla ainakin vähän väriä :)

   Delete
  2. Joo, ihan totta. Vähän väriä pitää olla ripaukseksi. :)

   Delete
 3. Kaunista! Tuo matto lattialla, on ovela, kaunis!

  ReplyDelete
 4. Oh, your couch looks great with all these patterns and drops of colour. Love it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I always need some drops of colour! The pattern combination is getting a bit crazy, but it's kind of fun :)

   Delete
 5. Oletko ollut tyytyväinen tuohon Hayn torkkupeittoon? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Se on ollut meillä vasta aika vähän aikaa joten ei ole tarvinnut vielä pestä tai muuta. Eli tykkään kyllä kovasti, joten tyytyväisiä ollaan :)

   Delete
 6. Ihania värejä!! Ja niin kiva yksityiskohta nuo tyynyjen napit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo napit ovat tosiaan se kiva pikku juju tyynyissä ja muuten molemmilla tyynyn puolilla on eriväriset napit!

   Delete
 7. Kiva tuo oranssin- ja violetinliitto. Värit piristää!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellä kans vähän isku tuo oranssi ja violetti, siihen vielä vähän neonpinkkiä ni nam :)

   Delete
 8. Nuo Hayn dot-tyynyt on kyllä niin hienoja!(: Ja muutenkin näyttää tosi kivalta.

  ReplyDelete
 9. Upeat kuvat. Tervetuloa meille inspiroitumaan lisää.

  ReplyDelete
 10. Ihana matto, mistä se on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matto on the Conran Shopista heidän pari vuotta vanhasta kokoelmasta, silloin tilattu ihan Pariisista saakka, voi olla ettei näitä enää ole valikoimassa.

   Delete