busy little cake bakeryTapahtui lastenhuoneessa: pikkuvispilä kovassa käytössä ja kakkuja leivotaan tarmolla. Varsinkin kun kaapista tyhjentyi pari purkkia leikkileivontaan oli ilo ylimmillään kun ovathan ne samanlaiset kuin äidillä! Brion hella tuntuu välillä tarvivan jo jotain lisäosaa näihin hommiin. Heti jos jompi kumpi vanhemmista leipoo keittiössä siirtyy tämä pienoiskokoinen kokoelma purnukoita ja kulhoja myös keittiöön. Varsinkin jos Mimi saa omaan kulhoon pienen määrän taikinaa mitä vispata, niin leivontahetki on täydellinen. Hauskaahan se on! Pitääpä leipoa jotain tänään. Mukavaa sunnuntaita teille!

*

Back to the kids room. Here a busy little baker keeps baking cakes with full energy. The baking got even more exiting as Mimi got couple of empty can's form mommy's baking closet. The Brio stove seems to soon need an extension for this level of baking. The best thing still is if one of us parents is baking and she can participate. All these little pots and cans move fast to the kitchen and her baking moment is perfect if she get's a little piece of dough to her own bowl. It's fun for all of us. I think we're going to bake something together today. Have a nice Sunday!

11 comments:

 1. Meillä on tehty hyllyyn uuni ja keittolevyt, on kyllä kovassa käytössä. Niin kuin kaikki muukin leivontaan ja kokkailuun liittyvä väleineistö. Pikkutytöt on kyllä mainioita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan ne mainioita nuo tytöntylleröt, ihania kun ovat niin tohkeissaanomista hommistaan :)

   Delete
 2. Replies
  1. Onhan ne, vaikkakin tällä hetkellä meillä on dubloilla rakentaminen kovassa nousussa :)

   Delete
 3. Hei Pinja, sinulla on todella ihana blogi! :) Kuvissasi on mahtavia värejä ja kivoja asioita. :)

  ReplyDelete
 4. Ihana!

  Meillä on kans Brion keittiö ja kaikki mahdolliset padat, kattilat ja leikkiruoat kovassa käytössä. Viimeksi sain illallista; "kanaa ja sokeria". :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kana ja sokeri illallinen kuulostaa hyvältä :D

   Meilläkin välillä jokaisessa pikku purkissa on vain sokeria, hassua kun sitä muuten niin vähän käytetään :)

   Delete
 5. Lapsena ihan parhaita oli juurikin nämä _oikeat_ tavarat. :D

  Kivanoloista puuhaa! :)

  ReplyDelete