Interior ideas for home / Kodin sisustusideointiin


Kun muutimme nykyiseen asuntoomme olin aivan innoissani alkamassa sisustamaan vihdoinkin sitä ensimmäistä omaa kämppää. Mutta silloin mm. neljän neliön kylpyhuoneen saneeraus olikin paljon haastavampi homma ja siihen ammattisuunnittelija-apu oli tarpeen. Viimeaikoina vuorostaan pääsin mukaan testaamaan ja antamaan kehitysideointiapua Etuovi.com:n yhteyteen avattavaa SISUSTUSOVI -sisustussuunnittelupalveluun jo sen kehitysvaiheessa. Palvelu tarjoaa helpon tavan tilata ammattisuunnittelijan apua sisustuspulmiin netin kautta. Palvelua testatessa sain kaivattua sisustusapua lastenhuoneemme säilytysongelmaan.

Photo: Sisustusovi

SISUSTUSOVI on uudenlainen sisustussuunnittelupalvelu, jossa kuka tahansa voi tilata huonekohtaisen, ammattilaisen tekemän, yksilöllisen sisustussuunnitelman helposti, nopeasti ja edullisesti netistä. Valitse itsellesi sopiva sisustussuunnittelija monipuolisesta suunnittelijatiimistä. Kerro suunnittelijalle nettilomakkeella, mitä apua tarvitset sisustusongelmiisi ja suunnittelija tekee suunnitelman antamiesi toiveiden, kuvien ja määrittelemäsi budjetin perusteella vierailematta kodissasi paikan päällä. Saat 14 päivän sisällä suunnittelijalta sähköpostiisi sisustussuunnitelman, joka sisältää 3D-mallikuvat, suunnittelijan saatesanat ja ostoslistan suunnitelmaan sisältyvistä tuotteista. Näin saat ammattilaiselta parhaat sisustusideat ja valitset itse miten ja milloin ne toteutat.

Palvelu avataan tulevan kevään aikana, mutta Pinjacolada-blogin lukijoilla on mahdollisuus tilata sisustussuunnitelma nyt ennakkoon 50% alennettuun hintaan. Voit tilata suunnitelman halutessasi yhteen tai useampaan huoneeseen. Kampanjatarjous on voimassa 7.3.-20.3. alennuskoodilla Pinjacolada50 (huomioi isot ja pienet kirjaimet koodissa). Tutustu palveluun tarkemmin osoitteessa www.sisustusovi.com. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin Maksaminen -sivulla - Käytä alennuskoodi -kohdassa ja painaa Käytä koodi -painiketta, jotta tilauksen hinta päivittyy.Sisustussuunnitelmaa tilatessa toivotun tyylin tai mahdolliset omat ideat voi kuvailla sanoin ja esimerkkikuvin. Tässä muutama esimerkkikuva lastenhuoneen sisustuksen tyylistä ja hauskoista sisustusideoista jota olin löytänyt suunnittelijan avuksi.


Suunnitelmaa tilatessa palveluun ladataan myös kuvat nykyisestä huoneesta ja pohjapiirros. Halusin tosiaan varsinkin eroon tuosta kuvissa näkyvästä lipastosta. Tällä hetkellä lapsen vaatteet säilytetään ääriään myöten täynnä olevassa lipastossa ja lelujakin on kertynyt sen verran, että ne tarvitsevat omaa säilytystilaa. Lipasto on lähinnä päätynyt lastenhuoneeseen ja on sinne sen verran väärän mallinen, ettei sille ole löytynyt järkevää paikkaa. 


Photos: Sisustusovi

Valmiissa sisustussuunnitelmassa suunnittelija kertoo valmiista sisustussuunnitelmastaan ja mukana on useita 3D-mallikuvia havainnollistamassa huoneen uutta ilmettä. Mukana on myös lista uusia hankintoja varten kuvineen, yksityiskohtaisine tietoineen ja valmistajineen. Sisustusovi-palvelun suunnittelija Hanna-Riikka oli ideoinut huoneeseen kivan pöytä- ja lelusäilytysratkaisun sekä vaatesäilytys ongelman hän oli ratkaissut valitsemalla yksinkertaiset kiinteät vaatekaapit, jotka ovat toimiva ratkaisu myös asunnon jälleenmyyntiä ajatellen. 

BLOGIYHTEISTYÖ

*

I'm sorry for a shorter english version this time. Lately I got to be part of testing and giving my input to the development of a finnish online interior design service Sisustusovi. The service in finnish can be found at www.sisustusovi.com and through the service it's possible to order an interior design plan to your home for one or more rooms. The service will be launched during this spring.

As part of testing I got to order an interior design plan so I decided to ask the interior designer for help to solve our daughter's room storage problem. We don't have any closets in the room so the drawer in the pictures is starting to be very full. Also there's quite too many toys around so we really need to find a better solution. First I collected exaple/inspiration images to explain the style I wanted and also included photos of the room to the brief. In the end within 2 weeks I received a plan and many 3D images from the designer as well as a shopping list for new furniture solutions. In the last image set you can see some of the interior designers proposals for a new kidsroom layout.

No comments:

Post a Comment