Home visit - Friends beautiful modern home


Kesällä kyläilimme ystäviemme vasta täysin valmistuneessa kodissa. Vanhaa taloa asuvana kieltämättä uudessa itselle suunnitellussa ja rakennetussa talossa on tietenkin myös aivan oma uniikki tunnelma. Oman talon rakentaminen ja rakennuttaminen on kyllä aikamoinen urakka, mutta onhan se upea kun pääsee asumaan unelmiensa taloa ja tämä koti ehdottomasti on yksi sellainen! Tässä siis kurkkaus Anninan, Tomin ja Amos-pojan ihanaan ja persoonalliseen kotiin!

Kolmeen kerrokseen rakennetun talon yläkerta on yhtä isoa avaraa tilaa, joka muuttuu katetuksi terassiksi toisessa päässä. Sisustus on mustaa, valkoista ja paljon puuta, joka tuo kauniisti lämpöä korkeisiin ja moderneihin tiloihin. Vaikka puuta on paljon, tekevät isot ikkunat tilasta valoisan ja ilmavan. 

Lapsien kanssa kyläillessä on aina aika hulinaa, mutta onneksi ehdin ottamaan muutaman kuvan tästä kauniista kodista. Inspiraatiota tuli ainakin itselleni taas mahdottomasti oman kodin laittamiseen, vaikka asutaankin aika erilaista taloa!


Here's a few photos of our friends' beautiful house that they just finished building this summer. It's such a bug project to build your own house but how amazing it must be when you get to live and enjoy the house of your dreams, as this one surely is one!

The house is built in three floors and the upstairs creates a large living space with integrated kitchen and a glass terrace in the other end of the house. The interior is black and white with a lot of wooden surfaces that make this very modern and simplistic home also a very warm and cozy space. With large windows surrounding the whole house there's still a lot of light inside despite of the wooden walls and cealing. 

We were visiting with kids and that can always be a bit of a hassle but luckily I got to take a few photos also for your inspiration as I surely got very inspired of this visit!


9 comments:

 1. Onpas ihana talo, erittäin persoonallinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä, heti kun uskaltaa tehdä hieman rohkeampia valintoja arkkitehtuurissa ja sisustuskessa ei kodistakaan tule mikään standardipaketti!

   Delete
 2. Kaunista! Jossain vaiheessa meilläkin oli suunnitelmissa tehdä aulan korkea seinä puupanelipinnalla, ja edelleen se näyttää silmääni todella kauniilta ratkaisulta tuolla talossa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo korkean tilan puupaneli aulassa/portaikossa oli huikean hieno - suosittelen!

   Delete
 3. Ihana koti! Musta taas uudet kodit tuntuvat usein kolkoilta ja persoonattomilta ennen kuin koti alkaa näyttää eletyltä, mutta sitä ei voi kyllä sanoa tästä kodista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä tapauksessa ei todella ole sitä ongelmaa! :)

   Delete
 4. Replies
  1. Kyllä! Tuollahan alkoi melkein haaveilla oman kodin rakentamisesta :D Onneksi kuitenkin nyt onnellisena asutaan omaa vanhaa taloa :)

   Delete
 5. Oi kuinka kaunis koti, ja nuo mustat teräs(?)putket katonrajassa! Ihanat! <3

  ReplyDelete