Puutarhan hortensiat / Garden hydrangeaMikä ihanampaa kuin saada kauniit kukat maljakkoon omasta pihasta! Juuri nyt pihamme iso pallohortensia kukoistaa ja kukkia riittäisi sen lisäksi useampaankin maljakkoon. 

Vuosi sitten, juuri talomme ostettua tulimme käymään talolla ensimmäistä kertaa sen ollessa meidän. Talo ei ihan vielä silloin tuntunut omalta kun vanhat asukkaat asuivat vielä siellä muutaman kuukauden, mutta rouva leikkasi minulle maljakkoon mukaan silloin juuri näitä hortensioita ja fiilistelin niitä kotona pitkään. 

Hortensian kukista onkin pitkä ilo, kun ne kestävät maljakossa kauniina ja varisemattomina pitkään ja osan kuivatin maljakkoihin myös viime syksynä ja ne pysyivät kuistin maljakossa kauniin ruskeina kevättalveen saakka. 

/

We have a big hydrangea blooming in our garden so I picked a few for inside as well. They remind me of the time one year ago as we had just bought our house and we visited it for the first time it was ours. At the time it was still hard to believe that it was going to be our house as the previous owners were still living in here for a few moths. But as we left back the lady picked me a big bouquet of these white hydrangeas. I enjoyed them long and dreamed about our future home.


6 comments:

 1. Tykkään hortesioista todella paljon...ja juuri siksi, kun kestävät pitkään ja voi jopa kuivat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hortensiat ovat myös minun yksiä suosikkejani, vielä kun saisi värillisiäkin hortensioita istutettua puutarhaan!

   Delete
 2. Ihania kukkia ja kuvia, ja tuo Muuton keltainen sokerikko, haavelistalla roikkunut jo niiin pitkään! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tuo sokerikko on kyllä makea ja yhä oma suosikki. Meillä löytyy kermakko samaa sarjaa, mutta lähinnä sokerikko tulee aina nostettua muidenkin kermakkojen kanssa pöytään kun se menee yksinkin niin kivasti.

   Delete
 3. Kaunista! Mua on hirveästi alkanut viehättää nuo Panton -tuolit, toimiiko hyvin ruokapöydän ääressä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse tykkään pantoneista yhä myös, mutta ovathan nämä aika isot ja kolhot ja tarvitsevat aika paljon tilaa ympärilleen. Mutta mukavat istua toki ja kuitenkin aika ajattomat. Mutta kannattaa jossain käydä testailemassa ennen ostoa. Tervetuloa testaamaan vain! ;)

   Delete