Kitchen colors & giveaway winners


Keittiöremontista olen haaveillut täällä blogissakin jo aiemmin, eikä valitettavasti siinä asiassa olla vielä kesän aikana päästy mihinkään suuntaan. Isossa puutarhassa on ollut yllättävän paljon työtä ja onhan kesällä kiva myös vain nauttia ulkoilmasta! Noille mahdottoman mäntyisille keittiönovillekaan ei olla vielä ehditty näyttämään edes maalisivellintä, mutta Ikean halvimmat muoviset ovennupit olivat varmasti se helpoin tapa saada keittiötämme edes yhden asteen siedettävämpään suuntaan. Keittiön uudistus on todellakin yhä mielessä ja jospa nyt olisi aikaa alkaa suunnittelemaan eri vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia sen kanssa. 

Keittiön pöytänä meillä toimii mummiltani perimä punakantinen Artekin 1 metrin leveä pyöreä pöytä, joka on juuri sopiva meidän neljän arkiruokailuun. Aiemmin söimme keittiössä jakkaroilla, mutta kesällä saimme äidin tuliaisina pari vanhaa pinnatuolia, jotka sopivat hyvin varsinkin esikoisen Agamin seuraksi. Jotain maalia vanhat tuolit tarvitsevat pintaan, mutta nyt valkoinen tuntuu aika hyvältä näiden muiden värien seassa. 

Ajattelin jättäneeni punaisen värin keittiössä vanhaan kotiin, mutta niinpä se on näköjään seurannut meitä tännekin. Punaisen kaveriksi löytyi kaverilta käytetty Habitatin turkoosi lamppu ja IKEA:sta Råskog-tarjoiluvaunu saman sävyisenä. Sitten, hieman myöhässä, mutta vihdoin, Pinjacolada printti ARVONNAN voittajat!

1. FRIDA, kommentilla: Kesässä parasta on ollut että olen todella saanut rentoutua ja vain olla. 

2.  JOLIEL, kommentilla: Olen saanut paljon kitkeriä kommentteja tämän mielipiteeni vuoksi, mutta uhkarohkeasti esitän sen taas: Parasta kesässä on ollut viileys! En pysty toimimaan lainkaan helteellä, vaan uuvun hetkessä, hikoilen kuin pieni possu ja olen koko ajan puolinukuksissa kuumuuden takia.

Olen nauttinut täysillä tästä kesästä, jopa niistä useista sateisista päivistäkin! Olen jaksanut puuhailla enemmän kuin aikaisempina kesinä yhteensä, joten kerrankin tuntuu että on saanut aikaiseksi jotain! :) 

3.  TUULA, kommentilla: Kivoja kortteja! Kesässä parasta oli maalata ja sisustaa lapsille leikkimökki. :) 
Tuula, otatko minuun yhteyttä pinjacoladas@gmail.com ja lähetä minulle osoitetietosi niin saan palkinnot perille! Muille lähetän jo sähköpostia!


Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille! Voittajille lähtee setit printtejä pian postiin! Oli kiva lukea kommenttejanne kesän parhaista hetkistä ja asioista! Mukavaa loppukesää kaikille, nautitaan täysillä näistä helteisistä elokuun päivistä!

/


 Here's a few photos of our kitchen as it is. I keep on dreaming of the kitchen renovation, as the summer has went so fast with other things maybe there's time for kitchen planning finally in the autumn! A very little refresh to the woody kitchen was those cheap white plastic door knobs from IKEA. Also I got the white retro chairs from my mom this summer. They need some paint, but surely are already better to sit on than the stools we had before. 

We seem to have still a lot of red in the kitchen too, I haven't really planned it but I guess I don't mind having some in my kitchen and with a bit of turquoise it's just fine! 


Thank you for everyone who joined my print giveaway! Congratiulations to Frida, Joliel and Tuula who each won a set of my Pinjacolada prints! 


 

No comments:

Post a Comment