PAPU AW15 - Papu mökkipolulla

Yhteistyössä PAPU

Papun juuri julkaistava syksyn ja talven 2015 mallisto Papu mökkipolulla on aiempia mallistoja laajempi ja tuo valikoimaan myös enemmän värejä ja kuoseja. Papu vaatteet syntyvät Papun pääsuunnittelijan Anna Kurkelan ja kuvittajan Hanna-Riikka Heikkilän yhteistyön tuloksena ja vaatteet valmistetaan laadukkaasta luomupuuvillasta. Papun alkuajoista lähtien olenkin ihastellut juuri sitä tapaa kuinka sulavasti Papu-vaatteiden kuosit ja mallit kohtaavat. 

Papu mökkipolulla -mallisto on jatkumoa kevään ja kesän Papu telttaretkellä -mallistoon. Malliston inspiraationa toimi lasten mökkipolulla keräämät aarteet, jotka aikuisen silmissä saattavat näyttää roskilta, mutta näille pienille ovat tärkeitä aarteita.


 
Me pääsimme testaamaan ja ihastelemaan Papun uutuuksia ja tässä pieni kuvakavalkadi meidän pienistä papusista (ja yhdestä isommasta) yllään uutta Papu mökkipolulla -mallistoa. Juuri päiväkodin aloittaneiden tarhareput sopivat aika täydellisesti Papun väreihin ja ne tietenkin piti saada selkään. Muutenkin Papun mallistojen sävymaailmat ovat helppo yhdistää toisiinsa kun kaikki tuntuu yhdistyvän kaikkeen aivan täydellisesti. Papun jo klassikoksi muodostunutta rusettipipoakin saa nyt tämän äidin iloksi useammassa värivaihtoehdossa.

Yllä pienimmällä on päällään Papunen-mekko sekä päässään Kerttu-rusettipipo ja isosiskolla on päällään Ruutu-mekko ja päässään Roosa-rusettipipo. Nuo mekkojen kaulukset ovat todella hellyttävät! Ensin ne vaikuttivat hieman isohkoilta, mutta kun sain mekot tyttöjen päälle huomasin kuinka söpöt ne juuri ovatkin!Uudessa Papu-mallistossa löytyy myös useampia naisten malleja ja tässä niistä minulla on päälläni erittäin viihtyisä ja hauskan mallinen Kanto-taskumekko ja ihanat Papunen-legginsit. Esikoinen iloitsi myös samanlaisista Papunen-legginseistä sekä vaaleanpunaisesta Havumoi-paidasta. Meistä oli hauskaa miettiä kuinka paidan "MOI" tarkoittaa suomalaisille tervehtimistä ja ranskalaisille siinä lukee "minä".

Papu mökkipolulla -mallisto tulee myyntiin tulevana perjantaina 28.8.2015.

Huomenna keskiviikkona blogissa starttaa aamulla Papu-arvonta, eli klikkailkaa silloin ihmeessä tänne takaisin osallistumaan ja kurkkaamaan pari muuta Papu-uutuutta!*Vaatteet saatu blogiyhteistyönä


/


In collaboration with PAPU

We got to test the some of the novelties of the Finnish clothing and lifestyle brand Papu from their autumn and winter 2015 Papu on a path to the cottage collection. The collection is inspired by the little things kids find from the nature for example on a path to the cottage, for them those things are treasures as for adults they might seem as trash. This collection is larger than the previous Papu collections and it includes wider range of colors and prints. 

We got to test some novelties of the new Papu collections and we all fell in love with them. I especially love how the Papu designer Anna Kurkela and illustrator Hanna-Riikka Heikkilä combine their talents to create beautifully designed fun clothes with integrated illustrations and patterns that is all brought together with a gorgeous color palette where everything can be combined. 

I'm so happy Papu makes also now more clothing for women as these leggings are so comfortable and the dress as well. The clothes are all also fun and every piece has a little personal twist in them. Check back in the blog tomorrow morning for a little Papu giveaway in the blog!

The new collection will be launched and available this Friday August 28th 2015.

2 comments:

 1. Ihania kuvia olit postannut :), "pikkupapuset" niin söpöjä. Rusettipipo on piste iin päällä!
  T. Nelliina, joka jo huokailee syysvaatteiden perän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Onhan nuo pikkutyypit söpösiä ja vielä söpöisempiä näissä vaatteissa :) Vaikka kuinka elokuun helteistä on nautittu niin kieltämättä itsekin jo hieman haaveilen syysvaatteista!

   Delete