Fiskars Classic scissors giveaway / arvonta


Yhteistyössä: Fiskars Classic sakset


Kaikille tutut Fiskarsin Classic yleissakset löytyvät varmasti melkein jokaisesta suomalaisesta kodista ja ne taitavat olla myös ne maailman myydyimmät sakset. Mutta Fiskars Classic tuoteperhe on yllättävän laaja ja sarjasta löytyy sakset useampaan käyttöön. Mm. Fiskarsin keittiösakset ovat vakinnuttaneet paikkansa meidän keittiössä. Pääsin kokeilemaan Fiskars Classic sarjan saksia ja uusin ihastukseni ovat teräväkärkiset Micro-tip -sakset, joilla luonnistuu pikkutarkoinkin askartelu ja saksien kärjellä saa tehtyä mm. täydellisen pienen reiän paperiin. Sain myös vihdoin teroitettua vanhimmatkin Fiskarsini ja nyt nekin ovat taas kuin uudet! 


Nyt olen muuten saksinut sen verran noita paperitähtiä, että samalla idealla taitaa tulla kohta muitakin joulukoristeita!


ARVONTA:

Fiskars Classic -arvonnan voittaja saa omakseen tuotepaketin (arvo 98,90€)

Classic paperisakset 18cm
Classic yleissakset oikeakätiset 21cm
Classic teräväkärkiset kaarevat 10cm
Classic Kääntösakset 11cm
Classic Keittiösakset 18cm
FF Clip-Sharp saksienteroitin

Kuva: Fiskars


Minua kiinnostaisi tietää missä teillä säilytetään saksia? Meillä yleissakset löytyvät eteisen seinän säilyttimestä toiset keittiöstä. Osallistu arvontaan jättämällä kommentti missä teidän käytetyimmät sakset säilytetään ja liitä mukaan myös nimimerkki ja sähköpostiosoite! Arvonta päättyy 11.12. klo 24:00. Arvonta on päättynyt./

In collaboration with Fiskars Classic scissors


The Fiskars Classic scissors are most probably found in almost every Finnish home, due their great design and ergonomics tno wonder they are one of the most sold scissors in the world (if not the most). Maybe you didn't know that the Fiskars Classic series is actually full of many different scissors made for different use and purposes. 

I got to host a giveaway with Fiskars of a scissor package of five different kind of scissors and the scissor sharpener. To join, tell me where you keep you're most used scissors at home, please leave also a name and email address. The giveaway is open until 11.12. The giveaway is closed.

101 comments:

 1. Meillä sakset riippuu s-koukussa keittiön seinällä. Mukana kivassa arvonnassa!

  ReplyDelete
 2. keittiössä, kuivauskaapin alla koukuissa roikkuvat minun ja mieheni vasenkätiset sakset, on sellainen paikka ettei näppärä kiipeilijä 3v pääse isoihin saksiin käsiksi.
  jaana.haarala@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Meillä on yhdet sakset keittiön laatikossa, yhdet olohuoneen "askartelukaapissa" ja sitten tietty kylppärissä kynsisakset :)

  ReplyDelete
 4. Sakset on keittiön laatikossa, joskus enemmän ja vähemmän sotkeutuvat keittiöjuttuihin.. Kylppärissä sitten kynsisakset.
  postin.tuomaa@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Meillä on semmonen tupperin ikivanha veitsitukki (josta en yhtään tykkää mut on liian kätevä hävitettäväksi :D) ja siinä on oma kolonsa myös saksille :)

  ReplyDelete
 6. Meillä on saksia joka paikassa :) keittiön laatikossa ja pöydällä, käsityökorissa, joskus ikkunalaudalla (siinä edessä on sohva jossa usein neulon), eteisessä, ompelupöydällä, kodinhoitohuoneessa. Vessassa ja kylppärissä on kynsisakset. Niin ja laukussani on sellainen mini leatherman jossa on pienet sakset. Saksia siis on mutta voisin päivittää ne parempiin. leena piste ranta ät gmail piste com

  ReplyDelete
 7. Meilläkin sakset löytyvät vähän jokapaikasta (laatikoista, koukuista) missä niitä tarvitaan. Keittiössä kahdet, toiset keittiökäyttöön, toiset äkilliseen muuhun tarpeeseen, on kangassakset, lapsen ja aikusten paperisakset, kynsisakset jne..
  pikkuvarpailla@gmail.com

  ReplyDelete
 8. Ehdottomat lempparit ja käytetyommät sakset ovat mummon perintönä tulleet oranssit Fiskarssit, joiden paikka on keittiön vetolaatikossa aterimien vieressä.

  Oi kun hieno palkinto. Olen kauan haaveillut Fiskarssin kynsisaksista, mutten ole ostanut, koska meillä sattuu olemaan yhdet äitiyspakkauksen kynsisakset.. ihan eri planeetalta kyllä, mutta pihi mikä pihi.

  ReplyDelete
 9. Meidän sakset ovat keittiön ylimässä vetolaatikossa leikkuulautojen kanssa. Joskus tietysti kaikki ovat samaan aikaan hukassa unohtunut milloin minkäkin askarteluprojektin takia eri paikkoihin.. :) bloglapsiparkki(at)gmail.com

  ReplyDelete
 10. Meillä on aika paljon saksia, mutta jostain syystä ne ovat aina jossain hukassa.. Tosin noi keittiösakset ovat siellä missä pitääkin, eli keittiössä. Haluaisin miehelle omat, ettei se tylsytä mun pinkkejä roosa nauha -Fiskarseja. :D

  junestardust (a) gmail.com

  ReplyDelete
 11. Käytetyimmät sakset löytyvät keittiöstä atrrintelineestä :)

  Talvilapsi@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Meillä on monet sakset ja useimmat säilytetään keittiön yhdessä kaapissa, keittiösakset aterintelineessä ja askartelusakset ovat kynätelineessä.
  marsar69@luukku.com

  ReplyDelete
 13. Keittiön laatikostossa on meidän sakset ja tosiaan koko talouden ainoat.
  visunen@gmail.com

  ReplyDelete
 14. Saksia löytyy keittiön apupöydän laatikosta mutta muita saksia myös ympäri taloa. Mukana arvonnassa.
  karhuoja@gmail.com

  ReplyDelete
 15. Säilömme saksia keittiössä, "sekalaatikossa", missä kyniä, teippiä, post it-lappuja ym. säilössä. Noi teräväkärkiset fiskarsit on kyllä huiput!

  ReplyDelete
 16. Toistaiseksi ainakin keittiön ylimmässä laatikossa, jottei mini-ihminen vahingossakaan pääse käsiksi niihin. :)
  (pahnue miuku gmail.com)

  ReplyDelete
 17. Meillä sakset ovat aina hukassa. :D :D
  leevilotta at luukku.com

  ReplyDelete
 18. Keittiön laatikossa pitäisi olla saksien paikka mutta usein ovat hukassa :D

  mimosa.mammikoura@gmail.com

  ReplyDelete
 19. Näille olis käyttöä! :)
  Meillä sakset löytyvät keittiön laatikosta.
  satu.kantoluoto@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. pitäisi löytyä keittiön laatikosta,mutta useimmiten hukassa.
  kikke at live.fi

  ReplyDelete
 21. Meillä on useammatkin sakset eri käyttöön: mm. keittiössä, askartelusakset lapsille sekä kangas sakset miulle. Onneksi saksia on monet, koska aina jotkut on hukassa :D

  ReplyDelete
 22. Keittiössä aterinlaatikossa saanamy@gmail.com

  ReplyDelete
 23. Näille olisi kyllä todellakin käyttöä! Itselläni on tällä hetkellä kolmet isot Fiskars sakset sekä läjä pienempiä. Säilytyspaikka vaihtelee käytön mukaan, mutta ns. yleiskäytössä olevat sakset löytyvät keittiön aterinlaatikosta, kuten näköjään monelta muultakin. :-)

  henttuli@gmail.com

  ReplyDelete
 24. Oi nää tulis niin tarpeeseen. Meillä käytetään saksia joka paikassa ja joka asiaan, niin useammille on tarvetta. Nyt on yhdet keittiössä, ompelutarvikelaatikossa, lankalaatikossa ja työpöydän säilytyslaatikossa. Yhdet paperisakset tarvis vielä olla. Niin, ja erikseen lankasakset myös ompeluun.:D

  elle004 ät hotmail.com

  ReplyDelete
 25. Meillä sakset on aterinlaatikossa, veitsien kanssa samassa lokerossa... :D Olisi kyllä tarpeen useammat parit. malkki.emma(ät)gmail.com

  ReplyDelete
 26. Oikein hyvä kysymys..Vastaus on:ei missään! Ne kulkeutuu aina sinne tänne ja välillä on hukassa ja välillä.... Sitoa ne pitäisi!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  ReplyDelete
 27. Meiltä sakset pitäisi olla keittiön "romukaapissa" mutta aika usein tytär on vienyt ne omaan huoneeseensa.

  Heli.ylonen@suomi24.fi

  ReplyDelete
 28. Meiltä erilaisia saksia on ripoteltu ympäri, yhteensä ainakin kymmenet. Aina löytyy kun tarvitsee.
  olivia(at)luukku.com

  ReplyDelete
 29. Aterinlaatikossa!
  marja-anneli@luukku.com

  ReplyDelete
 30. Keittiön laatikossa. Paitsi että eihän ne sitten siellä ole, kun tarttee. taina.uimonen(at)welho.com

  ReplyDelete
 31. Mukana <3 Sakset lojuu keittiön laatikossa tai pöydällä käytön jälkeen... ;)
  tuija.m.jarvinen@gmail.com

  ReplyDelete
 32. My most used scissors are hanging on a hook in my kitchen, I use them every day!
  aleksandra.kretova@gmail.com

  ReplyDelete
 33. Keittiön seinän koukussa keittiöpyyhkeen ja patalappujen vieressä :) elsa.korkeila (at) gmail.com

  ReplyDelete
 34. saksille on paikka keittiössä kaapin oven sisäpuolella, sinne sopis neljät sakset. Kangassakset on minun kätköissä...kaimaen1(at)luukku.com

  ReplyDelete
 35. Ihana käytännöllinen arvonta. Meillä saksia löytyy keittiöstä, askartelupöydältä, lankalaatikosta, penalista ;)

  ReplyDelete
 36. Keittiön kahdet sakset roikkuvat s-koukulla tangoissa. Muut sakset ovat omassa purkissaan, paitsi kynsisakset, jotka ovat kylppärin kaapissa.

  oravankesapesa (miu) gmail.com

  ReplyDelete
 37. Meillä on sakset milloin missäkin, keittiön laatikossa, lasten kirjoituspöytien laatikoissa ym.
  johannaliina(at)gmail.com

  ReplyDelete
 38. Purkissa, kynien seassa... :] ja seinällä. jonna.uutela@suomi24.fi

  ReplyDelete
 39. Meillä saksia säilytetään keittiön isossa kaapissa piilossa lapselta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  ReplyDelete
 40. Kynsisakset kylppärin kaapissa tai pyyheliinakoukussa ja muut sakset keittiön laatikossa.
  marjo.a@elisanet.fi

  ReplyDelete
 41. Meillä sakset säilytetään mikron päällä olevassa muovilootassa, ei pääse pienemmät kätöset niihin käsiksi.

  haeltoss@gmail.com

  ReplyDelete
 42. Meillä tärkeimmät sakset roikkuu keittiöntiskikaapissa s-koukussa ja löytyvät aina varmasti. Muut huonommat sakset ovat sitten milloin missäkin ja niitä saa aina etsiskellä.

  -Ninne
  ( rakas_2 ät hotmail.com )

  ReplyDelete
 43. Isommat sakset on keittiön laatikossa, kynsisakset vessan peilikaapissa ja askartelusakset milloin missäkin, useimmiten hukassa :)
  cherrycloud@luukku.com

  ReplyDelete
 44. Keittiön ylälaatikossa, omassa lokerossaan veitsien ja haarukoiden yläpuolella. Yhdet kunnon Fiskarsin keittiösakset sieltä löytyykin. Laatikossa majailevat Ikea-sakset voisi melkein jättää mainitsematta samassa yhteydessä Fiskarsin kanssa.. :)

  ReplyDelete
 45. Keittiön ylimmäisessä laatikossa. :)

  suvituuli.suvi@gmail.com

  ReplyDelete
 46. Saksia mulla on moneen käyttöön ja monessa paikassa. Aikoinaan lasten ollessa pieniä piti sakset turvallisuussyistä nostaa ylös. Tätä metodia noudatan yhäkin ja mulla sakset roikkuu sen verran korkealla edelleen, ettei kaksvuotias pojanpoika niihin yllä.
  savenvalaja@gmail.com

  ReplyDelete
 47. Keittiössä, wc:ssä, kodinhoitohuoneessa

  ReplyDelete
 48. Useimmiten sakset ovat hukassa :D no kuitenkin yleensä löytyy keittiön laatikosta tai hyllystä.
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  ReplyDelete
 49. Keittiön seinässä on saksille koukku, mutta harvoin ne siinä ovat. Omat ompelusakset ovat muilta piilossa.
  klaara49@luukku.com

  ReplyDelete
 50. Työpöydän laatikossa.
  miianblogi(at)suomi24.fi

  ReplyDelete
 51. Keittiön kaapissa. Mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  ReplyDelete
 52. Keittiösakset ovat kätevästi omassa ripustuskoukussaan, mutta askartelusakset ja tavalliset isot sakset ovat jatkuvasti hukassa! jolielaide00(at)gmail.com

  ReplyDelete
 53. Jolleivat sakset ole hukuksissa, oleskelevat ne useimmiten työtasolla (yleensä tavarapinon alla). Pitäisi varmaan ripustaa kaulaan jotta tietäisi aina missä ne menee :D Varsin vallattomat yksilöt meillä...

  miinau@gmail.com

  ReplyDelete
 54. Yhdet sakset ovat metallitelineessä keittiössä. :)

  ReplyDelete
 55. Keittiön laatikossa säilytetään! :) southafrica @ luukku.com

  ReplyDelete
 56. Meillä on yhdet keittiön laatikossa, yhdet työhuoneessa :) Mukana ihanassa arvonnassa!
  ameliarose211@gmail.com

  ReplyDelete
 57. Keittiön laatikossa parit sakset, eteisessä on yhdet ja olohuoneessa. Kylpyhuoneessa on hiustenleikkaus-sakset.
  mariah-79@suomi24.fi

  ReplyDelete
 58. Keittiössä naulassa roikkuu meillä.

  hemantinde@hotmail.com

  ReplyDelete
 59. Keittiön laatikossa yhdet yleissakset ja ruoan valmistussakset vastaavien joukossa, kylppärissä kynsisakset ja hiussakset. Adkartelusakset löytyvät papertavaroiden joukosta. Serpenttiini@hotmail.com

  ReplyDelete
 60. Minulla ei ole kyllä ollenkaan fiksua paikkaa saksien säilyttämiselle. Toiset on kuiva-ainekaapissa ja toiset ruokapöydällä - ja nämä ovat siis ihan vakiosäilytyspaikat :D Asun soluasunnossa ja keittiön säilytysjärjestelmässä on parantamisen varaa. Ja onhan mulla vielä paperisakset työpöydällä kynäpurkissa.

  ReplyDelete
 61. Keittiössä tylsyneet yleissakset, joten tarvetta olisi paketille :)
  lea.remes@nic.fi

  ReplyDelete
 62. Keittiössä on parit sakset, joiden pitäisi olla näkyvillä jollakin pöydällä / työtasolla. Siellä on mikron vieressä parhaiden saksien vakiopaikka, vaikka jotenkin nekin välillä on hukassa.
  muistan [at] hushmail.com

  ReplyDelete
 63. Meidän talossa on paljon sakset ja ne sijaitsevat eri paikoissa, keittiossa, olohuonessa ja myös suihkuhuonessa! Se on ihan kateva koska voin irti hintalappua uudesta vaatesta. Meillä on pieni lapsi ja hänen tarvitse uusia vaatteita usein.
  mailtosayakafi [at] yahoo.co.jp

  ReplyDelete
 64. Wau mika palkinto. Minulla roikkuu kaikki sakset keittiössä olevassa naulakossa (jos eivät satu olemaan hukassa) =)
  sudemi@luukku.com

  ReplyDelete
 65. Keittiön laatikossa ovat käytetyimmät sakset, paperisakset työpöydällä ja kangassakset käsityökaapissa.

  ReplyDelete
 66. Kaikki samassa laatikossa keittiössä!
  Norra (noovirta@gmail.com)

  ReplyDelete
 67. keittiön laatikossa yhdet,wc:n laatikossa yhdet ja kodinhoitohuoneessa yhdet!
  Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  ReplyDelete
 68. meillä löytyvät keittiön laatikosta :)
  - hattis
  hattiwattimus@gmail.com

  ReplyDelete
 69. Keittiöstä löytyvät yleissakset ja mun kangassakseni pidän visusti piilossa.
  hamalainentm@gmail.com

  ReplyDelete
 70. Keittiössä pöydällä pitäisi olla, mutta ei ollut ainakaan tänään.. Toiset sakset on kirjoituspöydällä.
  mikkof (at) netti.fi

  ReplyDelete
 71. Keittiössä ja kylppärissä, kummasti katoavat välillä :) nmpnetti.com@jippii.fi

  ReplyDelete
 72. Meillä yhdet sakset on suojakotelonsa kera lusikkalaatikossa, yhdet taas ilman suojaa tiskikaapissa (poissa lasten ulottuvilta).

  tittin_elamaa at luukku.com

  ReplyDelete
 73. Keittiössä veitsitelineessä on oma paikka saksille ja olohuoneessa kynäpurkissa on toiset :)

  tiinatsi@hotmail.com

  ReplyDelete
 74. Keittiön seinällä koukuissa roikkuu sakset kivassa rivissä :)
  mmyheartishere@gmail.com

  ReplyDelete
 75. Meillä sakset on vähän missä milloinkin. Olisikin kätevää, jos niillä olisi joku tietty paikka, josta ne aina löytyisi.
  scooter (at) netti.fi

  ReplyDelete
 76. Keittiöstä löytyy yhdet sakset ja toiset askartelulaatikosta.

  minnapistemaa(a)gmail.com

  ReplyDelete
 77. Keittiön kaapissa, kynäpurkissa, lipaston päällä. Kodissa useammat Fiskarsin sakset ja kaikki ovat tarpeellisia. :)

  abackman66 at hotmail.com

  ReplyDelete
 78. Teoriassa kahdet sakset olisivat keittiössä, toiset ruoan laittoon toiset muuhun. Sen lisäksi yhdet ovat ompelukorissa, niin ettei neuloessa tarvitse etsiä saksia. Samoin askartelulaatikossa omansa. Lapsille tarkoitettuja saksia on useita. (Vain hiuksen leikkuuseen tarkoitetut sakset ovat paikallaan koska ne tylsyy jos niillä leikkaa muuta.) Käytännössä saksia etsitään useinkin koululaisten jäljiltä. Tarvetta useammalle on kun autossa olisi hyvä olla yhdet ja työkalupakissa.

  vaniljasade@hotmail.com

  ReplyDelete
 79. Meillä käytetään saksia ehkä eniten askarteluun ja käsitöihin.Toisinaan myös lankakasojen selvittelyyn.Ruuanlaittoon ja leivontaan.Kynsien leikkaamiseen...askartelusakset ja kangassakset on aaina häviksissä,muiden saksien paikka on lusikkalaatikossa,vaikkakin nekin on useimmiten kadoksissa.Kynsisakset on lääkelaatikossa.Eli häviksissä:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai niin se sähköposti on: amto@suomi24.fi

   :)

   Delete
 80. Hauskaa ruveta oikein miettimään missä kaikkialla on saksia. Keittiön laatikosta löytyy ainakin kahdet. Työpöydällä kynätelineessä yhdet. Ompelutavaroissa yhdet tai kahdet ja tietysti vielä kässäpussissa yhdet. jofalina @ gmail.com

  Niin ja tietysti koiran trimmilaukussa on kahdet tai kolmet sakset =)

  ReplyDelete
 81. Meillä on sakset keittiön laatikossa ja käyttökohteet ovat ruuanlaitosta askarteluun. Kunnon fiskarsit on kyllä parhaat

  ReplyDelete
 82. Meillä keittiösakset ovat keittiön laatikossa, mutta lisäksi on aina kateissa olevia askartelusaksia vähän jokapuolella. Yhdet Fiskarsin askartelusakset olen ominut ihan omaksi ja pidän tarkasti huolen, että ne ovat aina penaalissani.

  ReplyDelete
 83. Saksia säilytetään keittiössä ylälaatikossa. Nyt kyllä pitäisi vähitellen siirtää niitä vielä ylemmäs... Lapset alkavat jo ylettyä laatikkoon �� ja mikä sen kiinnostavampaa kuin oranssit sakset! susannaolli@hotmail.com

  ReplyDelete
 84. Yhdet sakset on solmittu narulla kiinni keittiössä, jotta ainakin ne olisi paikallaan. Muilla saksilla ei ole vakituisia paikkoja ja ne lojuu millon missäkin.
  sataa (at) hush.com

  ReplyDelete
 85. Keittiön laatikosta löytyvät yleissakset meillä ja Fiskarsit onneksi vielä hyvin värinsä puolesta löytyvätkin/ Tanja, mailia.tanjalle(at)gmail.com

  ReplyDelete
 86. Työpöydän kynäpurkista löytyy Fiskarssin useammat sakset. Maiju, maiju.kauppinen@icloud.com

  ReplyDelete
 87. Meillä säilytetään missä milloinkin ja siksi ovatkin aina häviksissä :D Helpottaisi kyllä, jo olisi useampi pari varsinkin keittiösaksia. kaljukeiju@gmail.com

  ReplyDelete
 88. Vähän missä sattuu, siksi ovatkin aina hukassa :D
  anna_88@luukku.com

  ReplyDelete
 89. Keittiössä laatikostossa! Aina samassa paikassa. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 90. Keittiön laatikossa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  ReplyDelete
 91. Yleissakset ovat keittiössä, jokaisen omat kynsisakset omissa paikoissaan (meikkilaukussa, laatikossa, hoitotarvikekorissa).
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  ReplyDelete
 92. Säilytän saksia keittiön kaapissa. Mukaan arvontaan saksia tarvii aina. Salli.moilanen36@gmail.com

  ReplyDelete
 93. Meiltä löytyy saksia vähän sieltä sun täältä:) Lasten askartelusakset huoneen pöydällä kipossa - keittiön kaapissa lajitelma erinäisiä saksia purkissa myöskin - eniten käytetyt isot sakset magneettilistassa veitsien vieressä keittiön seinällä -- on muuten käytännöllinen paikka! Aina valmiina esillä, kun tarve on :)

  tiina.hellevuo (at) gmail.com

  ReplyDelete
 94. Keittiössä yhdet ja toiset wc:ssä :)
  hilsan@luukku.com

  ReplyDelete
 95. Valitettavasti minäkin joudun vastaamaan että sakset ovat aina hukassa :-D

  jemina.linnama(a)gmail.com

  ReplyDelete
 96. Meillä sakset löytyy keittiöstä,kodinhoitohuoneesta ja olohuoneen piirongin laatikosta.

  Vanuliina

  ReplyDelete
 97. Meillä on ainakin viidet sakset käytössä. Niitä säilytetään keittiön laatikossa, mutta yllättäen ne löytyvät kuitenkin aina pikku paskartelijan huoneesta. Kaikki.

  ReplyDelete
 98. Meillä Fiskars paperisakset ovat keittiössä ja askartelusaksia löytyy muutamat työhuoneesta.

  ReplyDelete
 99. Keittiösakset aterinlaatikossa, kynsisaksen vessan laatikossa, ompelusakset ompelutarvikkeissa, lasten pienet sakset takavarikossa. Nykyään meillä sentään sakset pysyy omilla paikoillaan, kun esikoispoika muutti pois kotoa. Hän oli todellinen saksien hamstraaja! Jos voittaisin, antaisin osan saksista hänelle :-)

  ReplyDelete
 100. Sakset roikkuu (tallessa ollessaan..) keittiön seinällä, samassa koukussa patalappujen kanssa.

  karotikka ät gmail.com

  ReplyDelete