Shiny decorations of Paris

Vietimme kuluneen viikon Pariisissa appivanhempien luona ja päivät olivatkin sen verran kiireiset, että sieltä asti ehdin päivittämään kuvia vain Instagramin puolelle.  Tällä kertaa kamerakin jäi kotiin, joten tarjolla on vain muutamia kännykkäotoksia Pariisin joululoistosta. 

Pariisissa aurinko paistoi ja mittari näytti joka päivä reilua kymmentä plus astetta, mutta kaupunki oli koristeltu jouluun joka näyteikkunaa ja myymälää myöten. Nämä kuvat ovat le Bon Marché Rive Gauche - ja the Conran Shop -tavaratalojen joulukoristeosastoilta, joissa lasisia toinen toistaan kauniimpia koristeita löytyi joka ikisessä värissä ja muodossa. Harmittamaan jäi hieman tuo vaaleanpunainen flamingo, joka jäi liikkeeseen kun en uskonut sen säilyvän hengissä ohuine jalkoineen Suomeen asti.


P.S. Muistakaahan, että vielä ehtii osallistua Fiskarsin saksipaketin ARVONTAAN 11.12. saakka!


/

We spent the last week in Paris with my parents-in-law. The week was so busy I only had time to update my Instagram. Paris was sunny and warm but so full of beautiful Christmas decorations and lights that I totally got into the Christmas mood in there. Here's a few photos from the shiny glass decorations that came in all the colors and shapes. These are taken form both le Bon Marcé Rive Gauche department store and the Conran Shop in Paris.

No comments:

Post a Comment