Our home in 2015Takana on ensimmäinen kokonainen vuosi tässä hirsitalossamme, tässä kokoelma lempikuviani kotoa ja puutarhasta vuoden varrelta. Kiitos seurastanne ja nähdään taas ensi vuonna uusin kuvin ja uusin ideoin! 

Onnellista uutta vuotta 2016!

/

What a year behind, the first full year in our beloved house. Here are some of my favorite photos from our home and garden through the year. Thank you for your company and see you again next year!

Wishing you the best 2016!

 5 comments:

 1. Kaunista! Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  ReplyDelete
 2. Löysin vasta tieni tänne blogiisi -aivan ihana ja kodikas koti teillä!

  Mikähän on tuo kolmannen kuvan vaaleanpunainen pöytäliina, mistä hankittu? Ihana!

  Onnellista vuotta 2016!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Kiva kun löysit tänne!

   Vaaleanpunainen pöytäliina on n. vuosi sitten Kodin1:n Anno-sarjan verho. Nyt ei muistu mieleen saiko sitä myös kankaana, enkä tiedä löytyykö enää, mutta ainahan kannattaa tarkistaa! :)

   Delete
  2. Kiitos vastauksesta! Nopealla googlettelulla taisin löytää samaisen verhon alesta, jos se siis on tämä;

   http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/kodintekstiilit/verhot-ja-kaihtimet/anno-sadekuuro-verho-50539780--malli-22

   Väri vaan näyttää kovin erilaiselta kuin sinun kuvissa, tuossa linkin kuvassa väri muistuttaa enemmän oranssia kuin vaaleanpunaista vaikka verho myydäänkin vaaleanpunaisena. Onko väri luonnossa enemmän sinun kuvien kaltainen vaiko tuon linkin? Oletko tehnyt jotain ompelutyötä verhoon ennen pöytäliinaksi laittamista?

   Kiitos, jos ehdit vastata!


   Delete
  3. Hei! Verhon täytyy kyllä olla sama, kun ostin myös tuollaisen sinapinkeltaisen, joka näissä kuvissa taas näyttää aivan keltaiselta. Mutta näyttääpä väri tosiaan aika erilaiselta. Elleivät värit ole jossain vaiheessa muuttuneet, mutta epäilen suuresti. Tietenkin omissa luonnonvalossa kuvatuissa kuvissa saattaa olla aika kylmät värit. Mielestäni verhossa on enemmänkin tuon oman kuvani mukainen sävy, eikä oranssi ollenkaan (vaikea tietty kuviinkaan saada aina aivan täydellistä sävyä). Mutta kun alessakin on niin tilaa, testaa ja palauta jos et pidä väristä? Itse käytin verhoa liinana ihan sellaisenaan. :)

   Delete