Kitchen tiles


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Laatoista saatu alennusta näkyvyyttä vastaan. Yhteistyössä ABL-Laatat. 

 


Keittiön alkaessa muotoutua oli aika kiiruhtaa myös laattakauppaan ja tilata sopivat laatat välitilaan. Suuntasin suoraan ABL-Laatoille, josta olin löytänyt sopivat laatat myös vanhaan kotiimme. Tietenkin vasta liikkeessä ymmärsin, että laattatilauksessa saattaa kestää jopa 8 viikkoa, eli tilaus kannattaa tehdä tarpeeksi ajoissa (toisin kuin itse tein). Pienemmillä mosaikkilaatoilla toimitus oli kylläkin paljon lyhyempi, max 2 viikkoa, mutta isommilla laatoilla n. 6-8 viikkoa. 

Siihen oikeaan laattaan ihastuin oikeastaan Habitaren Signals osastolla ja se oli aika saman oloinen kuin ABL-Laatat liikkeessä ihailemani vaihtoehdot. Yksinkertainen, mutta hieman marokkolaishenkinen ja kyseessä oli siis Natucerin Riad Lagrima -laatta. Signals osastolla laatta oli esillä ihanan turkoosina, mutta kun keltasävyiset tapetit ja harmaat keittiön kaapit oli tilattu tuntui valkoinen laatta parhaalta vaihtoehdolta. 

Tässä muutamia muita ihania laattoja, joita mietin vaihtoehtoisesti. Alla keskellä oleva suomumainen ihana laatta on myös juuri Natucerin Riad laatta. Muutenkin valikoimissa löytyy nykyään paljon ihania geometrisiä muotoja, joista useita saa myös mosaiikkina isompana kuin pienempänäkin. 


/

As the kitchen had been decided as well as the wallpaper it was time to pick the tiles for the kitchen wall. I was looking for something white with geometrical shapes. The one I chose at the ABL-Laatat (Helsinki) was a pretty simple white Riad Lagrima tile by Natucer. The order time form Spain could be even 8 weeks so it's good to be early with the orded if possible. I made my final tile choice in the Habitare fair where I saw the Lagrima tile in the Signals section. I can't wait to see it on the wall and see everything coming together!


* In collaboration witn ABL-Laatat - reduced price for visibility *


No comments:

Post a Comment