So stylish!

Voi suurkiitos tällaisesta stylestä tunnustuksesta Nakulle ja Aniliinille!!! Eli tässä siis seitsemän asiaa minusta:
1. Sain vasta akustisen kitaran lahjaksi ja nyt pitäisi muistella miten sitä soitetaan kun viime soitoista on noin kymmenen vuotta.
2. Olen pienenä ahkerasti soittanut myös viulua. Epäilen että alan viulun soittoa uudestaan harjoittelemaan, mutta koskaan ei saa sanoa ei koskaan...
3. Minulla ei ole lempiväriä ja pidän lähes kaikista väreistä, vaatteissa tunnen sinisävyiset vaatteet usein omaksi, mutta silti kaapista löytyy lähinnä mustaa.
4. Haluaisin lukea kirjoja paljon enemmän kuin nyt, mutta jotenkin aika aina menee kaikkeen muuhun kuin lukemiseen.
5.Haluan ja aion oppia virkkaamaan, en ole virkannut kuin koulussa joskus kauan kauan sitten ja nyt tuntuu että olisi aika ottaa virkkuukoukku käteen!
6. Laskujeni mukaan olen asunut elämässäni 17:sta eri asunnossa/talossa (huh niitä muuttoja!) -näin monessa lähinnä parin ulkomailla asutun vuoden takia.
7. Nyt asumme pikku perheemme kanssa 3h+k asunnossa mikä tuntuu oikein sopivalta tähän elämän tilanteeseen. Vaikkakin haaveilen omasta talosta ja pihasta!

Tunnustuksen annan eteenpäin Tuijalle ja Hannalle jotka vastikään esittelivät keittiönsä styleissä blogeissaan "reveal your kitchen" kuvilla - Eli heidän innoittamana seuraavaksi täältä tulee vastaava keittiön paljastusposti!

I got this stylish acknowledgement from Naku and Aniliini. I'll forward it to Tuija and Hanna as they inspire with their example me to make a "reveal your kitchen" blog post next!


2 comments: