few little gifts


Pukinkonttiin on kertynyt jo muutama pieni paketti, tässä muutama pian paketoitavaa suloista lahjaa meidän tytöille. Kauniisti kuvitettu Vanhan Rauman Kirsti -lastenkirja* on Annastiina Mäkitalon Aalto Yliopiston Taideteollisesta korkeakoulusta. Vanhan Rauman Kirsti on saanut huomiota mm. Vuoden Huiput- ja Rudolf Koivun -kirjakilpailussa eikä kumma, kirjan kuvitus on ihanan satumainen ja kivan pelkistetty persoonallisella tavalla. Psst. Vanhan Rauman Kirstin voi vielä tilata ilman postikuluja 17.12. saakka! Tilausohjeet löydät täältä Kiinnoste-kioskista, jonka valikoimasta löytyy myös hauskoja saman tyylisiä kortteja ja Kirsti-paperinukke.

Isompi tytär saa pukilta myös avattavan ja suljettavan Salakaupan puisen tikkari-marakassin, joka näyttää ihan syötävän makealta ja jolla varmasti on hauska leikkiäkin. Vauveli saa taas pukilta pienen super suloisen ja pehmoisen pöllön, joka on Muita Ihania -blogin Tiinan käsialaa. Muistan joskus blogimatkani alkutaipaleella ihastelleeni noita Tiinan pöllöjä ja nyt kun Tiina oli taas tehnyt pienen pöllösatsin, piti meidän neidille saada sellainen myös. Pääsipä vain niinkin käymään, että esikoinen näki pöllöt äidin selaimessa ja ihastui niihin täysin. Joten taitaa pukki tuoda nyt pöllöt ehkä molemmille pikkuruisille! Pieni purkkikuusi sujahti sopivasti Varpusen säkkiin ja nyt kuusi näyttääkin jo ihan muulta kun Mimi pääsi koristelemaan kuusta oman mielensä mukaan, eli se tarkoittaa samaa kuin kuusta itseään ei oikeastaan ole enää näkyvissäkään! No onneksi isompi kuusi odottaa meitä sitten pohjoisessa, minne matkataan taas jouluksi!

p.s. Kokeilen tässä vähän noita postauksen alle tulevia "linkkilaatikoita", eivät kyllä kovin hyvin toimi kun välillä näyttävät mitä sattuu. Mutta kokeillaan lähtisivätkö toimimaan vai otanko ihan suosiolla ne pois.


*Tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan

//

Little gifts for the little girls. Children's book Vanhan Rauman Kirsti by a young finnish artist Annastiina Mäkitalo. Love the simplistic but personal illustrations! The book comes in english as well and can be ordered without postal costs within Finland until tomorrow 17th of December, you can order the book in here. The wooden lollipop is from the Salakauppa. The very cute and soft owl is made by my blog friend Tiina from the beautiful Muita Ihania -blog, that has for example the loveliest knitting instructions I know!

Finally we also got a tiny Christmas tree. Now as Mimi got to decorate it more you can barely see the tree itself anymore! The tree fits quite perfectly to the small sack by Varpunen. We didn't get anything bigger as we are going to spend the Christmas with my family in the north of Finland.


*Product received for blog visibility

12 comments:

 1. En kestä kuinka söpö tikkari!
  Ja kuusikin kuin karkki.

  Hyvältä näyttää ja kuulostaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, tuo tikkari on kyllä ihan syötävän näköinen, nam!

   Delete
 2. En yhtään ihmettele että isosiskokin ihastui pöllöihin, niin kävi mullekin heti kun näin ne ensimmäisen kerran. Ja toi tikkari! Aivan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin lähti tilaus toiseen pöllöön, niin onpahan molemmille omat unikaverit. Voi olla muuten ettei pienempi näkisi omaa pöllöään pitkään aikaan :)

   Delete
 3. Ihana kuusi!!! Tikkari ja pöllö myös!:)

  ReplyDelete
 4. Ihana kuusi todellakin. Tahtoo samanlaisen.

  ReplyDelete
 5. Uusi lukija ilmoittautuu ;)
  Ihan mahtava tuo kuusenkoristenauha. Melkein tekisi mieli sittenkin hakkia kuusi, että saisin tuollainen. Niin on söpöinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ja tervetuloa tänne! Voihan tuon nauhan laittaa vaikka havunoksaan tai muuhun, jos se kuusen hankinta ei innosta :)

   Delete