Wooden and playful furniture for kids

Toteutettu yhteistössä Luona In:n kanssa.


Olen ihaillut jo jonkin aikaa näitä kotimaisia Luona In -sisäkalusteita. Erityisesti ihailen tuotteiden karua yksinkertaisuutta, joka varsinkin lasten kalusteissa pitää sisällään kuitenkin hauskan jujun, joka tuo niihin juuri sopivan ripauksen omaperäisyyttä ja leikkisyyttä. Luona In -kalusteet myydään puuvalmiina, eli käsittelemättöminä, joka jättää vapaat kädet tuotteen viimeistelyn suhteen. Pidän paljon tuosta raakapuu pinnasta niin vaneri- kuin lautakalusteissa eli kalusteet voi jättää trendikkäästi käsittelemättä. Mutta mielestäni kalusteet myös houkuttelevat lisäämään niihin vaikka ripaus väriä jollekin pinnalle ja tuunaamaan siitä omanlaisensa. Yksinkertaisuutensa ansiosta mielestäni tuotteet jättävät mukavasti tilaa lapsen mielikuvitukselle maalasi niitä sitten tai ei.

Blogiyhteistyön muodossa meille on matkalla pari valitsemaani tuotetta Luona In -valikoimasta, jotka ehtivätkin juuri vielä sopivasti vähän kuin pukinkonttiin. Niistä ainakin yksi on tarkoitus mahduttaa lastenhuoneeseen ja siitä ja sen käyttötarkoituksesta enemmän myöhemmin! Arvata voi kuitenkin, että pieneen lastenhuoneeseen valitsemani valitettavasti tuote ei ole tuo ensimmäisen kuvan sisäleikkimökki, isompaan taloon tai asuntoon toivoisin sen toki mielelläni. Metrin levyinen kuutioleikkimökki oikein kutsuu leikkiin hauskoilla pyöreillä ikkuna ja oviaukoillaan. Talon mallinen suloinen leikkikoti voi varmasti muokkautua käytössä ja leikissä moneksi, voihan siitä muokata vaikka lasten hyllyn tai nukkekodin. 

Kotimaiset Luona In -tuotteet on valmistettu Alavieskassa kuusilaudasta tai havuvanerista. Sarjasta löytyy myös valloittava havuvanerinen työpiste, jonka voisin toki itsellenikin ottaa, sekä mm. myös vanerista valmistettu lastensänky, jota saa kahdessa eri koossa. Tuotteita myy mm. Luona In -verkkokauppa, josta tilauksien pitäisi vielä ehtiä ajoissa pukinkonttiin! Mitä te pidätte tuotteista, sopisivatko ne teidän kotiinne? 

Jotenkin nyt taas tällaisten kuvien katseleminen sai minut myös haaveilemaan siitä omasta talosta, tilavista huoneista ja lautalattioista! Kieltämättä näin neljänhengen perheenä ei olisi pieni lisätila pahitteeksi ja tämä asuntokuume meinaa aika ajoin heittäytyä suhteellisen pahaksikin, mutta eiköhän nyt rauhotuta joulun ajaksi ja nyt vietetään rauhaisaa itsenäisyyspäivää sitä teillekin toivoen!

HUOM! Joulukuun aikana tehdyille Luona In -tilauksille ilmainen kotiinkuljetus!

Kuvat/Photos: Luona In

Blogiyhteistyö Pinjacolada & Luona In & Suomen Blogimedia/ 
Bloggaaja saa pienen komission blogin kautta tehdyista ostoista.

//

I admire these Finnish Luona In furniture because of their simplicity and rough unfinished wooden surfaces. I especially like the kids furniture that with their simple shapes leave enough space for the imagination as well. The plywood indoor playhouse looks inviting to play with its circular windows and doors. Also the house shaped play home is cute and it surely transforms to many different games and with few extra shelves you can even make it a dollhouse. I could make my own little blogging space easily of that cool workspace and also like the very simple looks of the kids bed made of plywood. The fun thing in the unfinished wooden surfaces is also that you can enjoy them as they are or paint them the way you like. 

As a blog collaboration I was able to choose a product or two from Luona In collection to our home, the furniture is on it's way and I'll tell and show you later what they are and how they are used at our home! How do you like these very simplistic furniture? Would they fit in your home?

Definitely these photos inspire but also make me want a new house with large rooms and wooden floors! But now back to enjoy the free day and celebrate the Finnish independence day!


Blog collaboration with Luona In and Suomen Blogimedia
/The blogger gets a little compensation of the Luona In purchases made through the blog links.

8 comments:

 1. Muotoilu on näissä kyllä niin yksinkertaista, mutta toimivaa. Inspiroivia asioita.

  Ja komppaan talokuumetta. Minulla on tapana lenkkeillä tiettyjen ihanien talojen ohi ja tiirailla ikkunoista sisään..ja haaveilla. Olen suunnitellut meneväni koputtamaan ovea ja kysymään olisiko joskus myynnissä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, talokuume on paha, tollainen lenkkeily ei kyllä auta siihen -ellei tosiaan sattuis just löytymään se unelmien talo ja ostajaa vailla sieltä lenkkipolulta :)

   Delete
 2. This furniture is lovely!

  http://acidcoast.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Oijoi, aivan ihania. Ei vaan ole vielä mitään käyttöä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kieltämättä tarvis ehkä tollasia pikkuihmisiä ensin nurkkiin noissa hommailemaan :)

   Delete