Hello December!


Oi joulukuu ja joulukuinen aurinko! Kunnon lunta odotellessa vietämme ainakin nyt tämän viikon kotosalla sairastuvalla mm. esikoisen sairastaessa vesirokkoa. Voi miten tuo kolmivuotias jaksaa olla reippaana vaikka onkin välillä todella kipeä. Pari vuotta sitten tekemäni taskullinen adventtikalenteri otettiin sittenkin käyttöön myös tänä jouluna, lähinnä nyt pientä sairasta piristämään. Kalenterin taskuista tuli aikoinaan tehtyä vähän liian pienet, mutta onneksi pienelle neitoselle esimerkiksi pienet hiuspinnit ovat suurimpia aarteita ja rusinat ja piparit parhaita herkkuja -joten joka luukusta ei onneksi tarvi sen kummempia löytyäkään.

//

Oh December and the sun outside! While we're waiting for the snow we are having a home week as the kids are sick. So the chickenpox made it to our place. The three-year-old is so brave and full of energy part of the day but then the sickness takes over the other moment and she's mommy's little baby again. My DIY advent calendar with pockets is in use again and surely a nice way to cheer up the little one every morning!When I made the calendar few years back the pockets became a bit too small, but luckily they'll fit for example the little hair pins that she loves!

8 comments:

 1. Kyllä, ihmeellistä joulukuun aurinkoa ihailen minäkin! Kiva kalenteri teillä. Tarviiko niiden luukkujen mitään niin isoja juttuja pitääkään sisällään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä luukkujen tosiaankaan kovin isoja tarvitse olla. Eri kokoiset luukut ovat kivoja niin, että johonkin joskus mahtuisi hieman isompi yllätys ja johonkin riittää pienempi :)

   Delete
 2. Kiva kalenteri! Meillä on myös liian pienet luukut, mutta olen piirrellyt 3-veelle vinkkilappuja, eli vaikka silmä + sohva. Ei vielä osaa lukea tai ymmärrä varsinaisia karttoja... Näin saa vähän isompiakin juttuja yllätyksiin, esim piparkakkumuotit on kivoja.
  Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joistain kalenterin luukuista tuli aika auttamattoman pieniä, mutta kyllä niihin aina jotain keksii :) Hauska idea myös tuollainen aarteenetsintä!

   Delete
 3. Ihana kalenteri! Meillä on sellainen pussukka-mallinen. Vaikka siinä on eri kokoisia pusseja, niin ovat ne välillä auttamatta liian pieniä. Silloin paketoin yllätyksen ja laitan pussukkaan vain pienen lappusen, mistä "oikea" luukun yllätys löytyy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siksi tosiaan isommat luukkutaskut tai -pussit olisivat kivat myös, että paketit voisivat olla aivan piilossa avauspäivään saakka :)

   Delete