happy easter!

Terveiset Pariisista! Meidän matkailu menee sukuloidessa ja aika lailla lasten ehdoilla. Tämä aamu vietettiin etsiessä pääsiäismunia. Oikein hyvää pääsiäistä!

Eikös ole aika söpö pääsiäistipu ihanan värisessä uudessa kevättakissaan ja lippiksessään? Takki Marimekon Muksula mallistoa ja lippis Mini Rodini.

//

Hello from Paris! Our trip here goes by visiting the family and hanging out with kids mainly. This morning we spent by searching for Eater eggs. Happy Easter!

Isn't she quite a cute easter chick with her new spring jacket and cap? Jacket by Marimekko Muksula and cap by Mini Rodini.

8 comments:

 1. Onpa ihana asu pienellä. Kauniit kuvat. Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
 2. Ihana :) Meilläkin on tytöllä toi sama takki, oli niin herkullinen että oli pakko ostaa se! Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
 3. Cute Easter chick indeed! :-) Great color mix.

  ReplyDelete
 4. Onpas kyllä ihana takki! Kiitos vinkistä!

  Pitää käydä hinta kurkkaamassa ja harkita sitten. Viisivuotias tarvitsisi takin, riittääköhän koot...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Muuten nuo Muksula-malliston koot valitettavasti loppuu tuohon 104 kokoon :( Just sitä harmittelin kun kävin vasta Marimekon tehtaanmyymälässä. Onneksi on sen verran reilua mitotusta, että meni vielä tälle 104 senttiselle! Mielestäni mallien ja kuosien puolesta menisivät hyvin vielä isommillekin lapsille!

   Btw, vasta kirppiksen jälkeen yhdistin sun profiilin blogiisi! Kun tästä sun profiili kuvasta tai nimestä ei ole linkkiä sun blogiin! Hyvö ainakin joskus löytää yhteys siis :)

   Delete