the new Kidd.O

Vihdoin Kidd.O-lehden 2. numero on kaupoissa tänään! Itselle tämä on ehdottomasti tämän kevään odotetuin lehti ja olikin mahtava päästä tutustumaan lehteen jo eilen juuri painosta tulleeseen lehteen ja kahvittelemaan lehden tekijäkaartin kanssa. Niin kuin ensimmäinenkin Kidd.O, toinen numero tarjoaa inspiroivan visuaalisen lukukokemuksen koko lehden paksuisesti, lasten muodista ja sisustuksesta vanhempia kiinnostaviin asia aiheisiin, eli se on vähän niin kuin näin aikuisen karkkipäivä! Eli nyt kipi kapi kioskille!

Eilen meidän perheen raitapaidat uuden lehden kanssa ikuisti Kidd.O-lehden Merja Yeung! 

Ylin ja alin kuva: Merja Yeung


The new Finnish Kidd.O number 2. is hitting the shops today! To me this is definitely the most awaited magazine of this spring and it was great to get to browse the magazine already yesterday as I got invited to celebrate the second Kidd.O with the makers of the number. Like the first Kidd.O, the second one gives as well an inspirational and very visual and beautiful reading experience through the whole thick magazine. It's like a candy day for us adults!

Kidd.O's own Merja Yeung took the first and last photo of me and my 9 months old little lady with our stripes, that were totally not planned but a really funny coincidence!

12 comments:

 1. Ihania ootte! Ja niin tyylikkäästi Marimekoissa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Joo, tuli aika raitaiset asut molemmille :D

   Delete
 2. Ihania ootte! Olisi kyllä nuo päiväkahveet maistuneet, mutta en sitten päässyt lähtemään, kun vastahan siellä oltiin. En malta odottaa, että pääsen pläräämään lehteä taas. Hieno, suomalainen printtituote, siitä iso iso + näinä aikoina, kun toitotetaan printimedian rämpivän ja hiipuvan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva ois ollu nähdä, mutta ymmärrän kyllä jos Tampereelta ei tuu singahettua joka kekkereihin!

   Delete
 3. Söpöt raitakamut! ;) Voi, mun pitääkin käydä ostamassa tuollainen kodd.o, huipun näköinen lehti!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllä mun mielestä on tuon hintansa arvoinen, sen verran paksu lehti ja paljon juttua!

   Delete
 4. Ihana :) Mä ajattelin joogan jälkeen tulla kotiin kaupan kautta ja hakea lehden, jos sitä vielä on hyllyssä! Mutta oikeasti rupesin kommentoimaan, että aivan ihanat ilmeet teidän muksulla! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, nuo ilmeet on kieltämättä aika loistavat, vain hieman hämmentyneet :) ja nuo posket...! :-)

   Delete
 5. Ihanat kuvat! Nuo ilmeet on kyllä mainiot!

  Mun on varmaan pakko lähtä huomenna kattoo vieläkö tuota lehteä sais jostain, niin paljon siitä oon kuullu ja kyllähän se näyttää herkulliselta! :) Pakko siis saada.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilmeet on mainiot :D

   Joo aika herkullinen lukupläjäys tuo on! Ja kyllä kotimaista mielellään kannattaa!

   Delete
 6. Vaikuttaa hienolta lehdeltä, toivottavasti menestyy jatkossa. Raikas idea!
  löysin vasta sun blogin, tykkään.

  ReplyDelete