little inspiration - Henrik Vibskov

 
Lauantaina kiertelimme kaupungilla ja muistimme vihdoin käydä katsomassa Henrik Vibskovin näyttelyn Design Museossa. Näyttely oli aika kiehtova, ihan lapsillekin. Vaikeinta pienellä oli vain ymmärtää, että noihin mahtaviin ja jänniin juttuihin ei saanut koskea. Pitääpä koittaa käydä useammin taas näytteilyissä, toki ilman lapsia se on aika erilaista. Mutta onnistuuhan tämä näinkin, kunhan tahti vain on tarpeeksi ripeää ja näyttelyssä löytyy jotain lapsiakin innostavaa! Tämä näyttely on nähtävillä vielä äitienpäivään 11.5. saakka.

//

On Saturday we visited the Henrik Vibskov exhibition in the Helsinki Design Museum. The exhibition pieces were very intriquing, also for children. Although for the three-yar-old it was tought to understand you can't touch the pieces. Should really go to see exhibitions more often! It's actially quite fun with kids, just have to find the exhibitions that give an experience for the kid as well. This one is on until the Mother's day May 11th.

2 comments:

  1. That's so true! Kids love exhibitions, and mine at least seem to prefer modern art where art pieces are more intriguing and imagination has more room than the classic art pieces. So Kiasma is our regular place and they also had fun at the Vibskov exhibition.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's so much fun to see how kids see art and look at it form their own perspective! :)

      Delete