Hello hello!


Hei!Blogin päivitys on näköjään rullaillut hieman hitaammalla temmolla viime aikoina. Jospas tähän hommaan sais taas kuitenkin vipinää! Tänne kuuluu aika lailla arkihommia, viimeaikoina sävytettynä aika paljon yöheräilyillä ja tosi rasittavalla siitepölyallergialla. Tällä viikolla on pengottu kaapit ja kellarit keräten tavaraa ja vaatetta tulevan lauantain sisustusbloggaajien kirppikselle.


On täällä yksi vauhdikas pikkumimmi, joka ryömii jo aika vauhdilla, varsinkin jos kylpyhuoneen ovi on jäänyt auki. Miten se isosiskon potta voikin olla niin kiinnostava tuollaiselle naperolle. Onpahan äidillekin tosiaan sitä siivoushommaa tarpeeksi, kun yksi lattiannuolija kiertää joka ikisen nurkan ja pöydänalusen päivittäin.


On meillä onneksi ollut hieman kutkuttavaa jännitystäkin viime aikoina, kun tyttösten täti ja ihanainen siskoni Tuuli kisaa eräisessä tv:ssä pyörivässä laulukilpailuformaatissa ja on taas telkussa tulevana perjantaina suorassa lähetyksessä. Kätevää olla tuollainen lahjakas sisko, niin on itsekin tullut päästyä pariin otteeseen kannustamaan kuvauksiin -hehheh. Ainakin tutut ovat bonganneet ;)


*Eli ihan pakko heittää tänne pieni mainos, ihan isosiskona. Meidän perheen laululintu ja pöllöilijä Tuuli kisaa Miran tiimissä ja niin hyvin kuin siskoni tunnen, tiedän, että laulaminen on hänelle sitä tärkeintä ja rakkainta. Nyt Tuuli tähtää semifinaaliin tämän perjantain live-esityksestä. 

Tuulin vedon ja ennakkoäänestysbiisin Maija Vilkkumaan Ingalsin Laurasta pääsee kuuntelemaan täällä ja toki puhelimellakin voi äänestää  (ohjeet). Kaikki Tuulin vedot kuulee täällä.

Peace & love ja palataan pian!


//

Hello! We've been busy lately I guess as it's been a big quiet in the blog. This week I've been going through our basement and closets for things to sell in our interior design blogger's flea market on coming Saturday in Helsinki. 

Nowadays we've go one little miss crawling around the floors. She's especially fast if someone accidentally leaves the bathroom door open... Also I feel that I need to be cleaning the floors much more often than before, as this little one goes through every corner and ends up always under the dinner table. 

Tuuli, my lovely and talented sister is taking part in this singing contest format tv show, this Friday we'll know if she'll go forward to the semifinals as now it's time to perform in the first live show. You can see Tuuli's performances in here and also vote for her watching her song in this video before Friday evening (you can spot me also in few of the videos in the support group)! Just had to drop a little advertisement in here as the big sister, you know! I'm so proud of her!


Peace & love and I'll be right back!

10 comments:

 1. Ihana Pinja ja sen sisko <3 Joissain kuvissa ootte muuten ihan älyttömän paljon samannäkösiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehhee, ei omasta mielestä tietenkään! Mutta kuulemma jotain samaa on :)

   Delete
 2. Tsemppiä Tuulille! Ja voi että tuo verho näyttää niiiin namilta! Meillä vaan saisi täystyrmäyksen jos yrittäisi edes ehdottaa mitään, missä on noin paljon vaaleanpunaista..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kieltämättä tuossa verhossa on paljon vaaleanpunaista! Pikkuneidille meillä toki kelpaa, muissa huoneissa ei kyllä onnistuisi täälläkään. :)

   Delete
 3. Harvinaisen ihanat siskokset, sekä te isot että nuo pienemmät :) Peukut ja varpaat pystyyn Tuulin voiton puolesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi Naku! Ihana oot! Joo, varpaat pystyssä täälläkin jo jännätään :D

   Delete
  2. aika huikea sisko sulla, hienoa että on jatkossa!

   Delete
  3. Kiitos laurar! Tosi hienoa kyllä!

   Delete