Organizing the kids room / Koreja lastenhuoneeseen


Lastenhuoneessa vallitsee kieltämättä aina pienoinen epäjärjestys ja aina siellä on jokin leikki kesken. Harva se päivä koitan miettiä tyttöjemme yhteiseen huoneeseen toimivampia järjestys ja säilytysratkaisuja. Tietenkin 4-vuotiaan ja 1,5-vuotiaan leikit ovat hieman erilaisia ja luonnollisesti pienempää kiinnostaa aina eniten ne isosiskon Legot tai askartelut. Tällä hetkellä olemme sisustaneet lasten huoneen vanhan asunnon kalusteilla ja vaatteet ja lelut on säilötty Malm-lipastoihin ja Ikean PS metallikaappeihin. Leluja tietenkin silti hieman siellä täällä koreissa ym. laatikoissa. Silti tuota pientä sälää lojuu aina jossain, ehkä siitä ei pääse eroon, mutta voihan sitä ainakin yrittää järjestää. Viimeisestä kuvasta näkyykin just tuo lastenhuoneen perus "järjestys", onneksi kameralla voi siis rajata jos haluaa, tälläkin kertaa oli nimittäin aikamoinen show menossa tuossa kuvaamisen aikana.

Kotimaisen Zinotin valmistamat Mayn metallikorit* toimivat monessa käytössä ja nämä korit löysivät paikkansa tyttöjen huoneesta. Pienempään koriin kokosimme vain isosiskon käytössä olevat tussit ja maalit ym. askarteluvälineet. Kori on helppo ottaa hyllyltä silloin kun sitä tarvitaan ja nostaa turvaan pikkusiskon ylettymättömiin. Isommassa korissa voisi hyvin olla myös esim. lasten lehtiä ja puuhakirjoja, näin lasten kanssa kuvatessa kuitenkin koriin päätyivät pöllöt ja nallet, jotka kuulemma halusivat päästä parvekkeelle. Eli toki koriin voi vaikka heittää myös nuo lattialla pyörivät pehmotkin! 

Mayn valkoisia ja mustia metallikoreja myy ystäväni Maire Kettukarkki Shopissa, siellä on  nyt käynnissä helmikuun loppuun saakka kiva kampanja koreihin liittyen, joka kannattaa tsekata KLIK.

Juliste kehyksissä on Kaunisteen lahjapaperiarkki, korista kurkkaava nalle Muita Ihania -blogin Tiinan käsialaa ja matto Annon.

/

Our kids room has always a bit of a chaos and there is always some play on going. I'm trying to come up better storing ways for the toys and games as also the 4-year-old and 1,5-year-old girls have a bit different interests. Although the younger seems to always want to do the same as the big sister! Now we the clothes and toys are stored in some Ikea Malm dressers and PS closets but obviously there's also toys around in baskets etc. to be accessed better.

The Mayn metal baskets are by Finnish Zinoti and I got a couple of white ones to our kids room*. The small one stores paints and markers that are only for our older girl and can be taken easily to use and also can be lifted to a safe place away from the little sister's hands. The big one now stores some soft animals but could perfectly store some kids magazines for example too. You can see the usual "order" of the kids room in the last photo. No matter how I organize the play goes on so while photographing and there was a bit of a show going on there at the same time, once more!

The black and white Mayn baskets are sold for example in Kettukarkki Shop that also now has a nice campaign for the baskets, in here.*BLOGIYHTEISTYÖ. Korit saatu bloginäkyvyyteen. 
/ Blog collaboration


5 comments:

 1. Ihana lastenhuone! Eikö niiden kuulu näyttääkin siltä, että siellä oikeasti asuu (ja leikkii) lapsia :) Tosi kaunis tuo lintujuliste, mistä se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, vielä pitäisi hieman ehkä siirrellä huonekaluja niin saisi tilan toimimaan paremmin. Lintujulisten on itseasiassa Kaunisteen liikkeestö ostamani lahjapaperi. :)

   Delete
 2. Noissa metallilankakoreissa on kyllä sitä jotain. Lisäksi uskon, että kestävät hyvin käytössä. Täytyy laittaa korvan taa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niissä on kyllä sitä jotakin! Aika tukevilta ja laadukkailta myös tuntuvat eli luulisi tosiaan kestävän käytössä kauan.

   Delete
 3. Ihania kuvia Pinja! Teidän lastenhuoneesta löytyy muutenkin niin kekseliäitä ja nättejä säilytysratkaisuja, nää täydentää samaa linjaa.

  Ps. Kun meidän B. näki nää kuvat, se sanoi että "tonne leikkimään"!

  ReplyDelete