Happy Friday & Vimma winners!


Ihana kun ulkona aurinko pilkistelee välillä pilvien takaa ja lumi sanoo puli puli! Kevät tuntuu tulevan aika vauhdilla näin helmikuussa, ennustan siis räntäsaetta vapuksi -no toivottavasti ei nyt sentään! 


Arvonta on suoritettu, mutta jos palkinto ei nyt osunut kohdalle niin vielä viikonloppuna ehtii Vimman pop-up shoppiin Helsingissä Unioninkatu 25, missä onkin aika hyvät tarjoukset ja mm. löytökorista voi löytää aarteita 10€ kpl! Vimma lastenvaatetta ja mukia on nyt  siis arvottu ja tässä voittajat:


1. Vimma Tuuliturkki tunikamekon voitti: KAISA (Kaisan neuleblogi), kommentilla 17: "Esikoiselle kävisi 110-senttinen mekko. Ihana kuosi!"

2. Lettimukin voitti: JATTA, kommentilla nro 38: "Poikien äiti osallistuu! 80cm maailma muovautuu body tau muutkin palkinnot kyllä kelpaa! :)"


Paljon onnea voittajille! Palkinnot voi joko noutaa sunnuntaihin saakka aukiolevasta Vimman pop-up liikkeestä Unioninkatu 25 tai lähettämällä osoitteeni minulle postitusta varten. Otan voittajiin yhteyttä sähköpostitse.


No comments:

Post a Comment