February sun


Alku vuosi on alkanut jotenkin hitaamman puoleisesti ja oman energia on lähinnä mennyt lasten kanssa hommailuun kotona ja ihan vain arkeen. Onneksi tällä viikolla oli vihdoin pari päivää aurinkoa ja heti energian määrä nousi niin, että heti pää oli täynnä sisustusideoita. Emme ole vielä lokakuisen muuton jälkeen tehneetkään talossa mitään maalausta isompaa ja vaikka talossa voisi tehdä isompaakin remonttia, edetään kuitenkin hieman hitaammin budjetinkin takia. Oikeastaan aika kivan haastavaakin, että on pakko miettiä edullisia ratkaisuja miten kotia saisi pikkuhiljaa uudistettua. Keittiön täysitammisista kaapeista ei nyt tässä ihan syystä ole kuvaa ja kieltämättä haaveilen kokoo ajan vain enemmän täysin uudesta keittiöstä.

Keittiöön laitettiin joulun alla perusvärejä tuomaan lämmintä tunnelmaa. Itselläni, niin kuin monella muullakin varmasti, keväällä tekee mieli raikastaa koko sisustus ja niinpä tuo verho ainakin vaihtuu johonkin vaaleampaan kun pöydän pintalevyä ei nyt ihan noin vain vaihdetakaan. Mummin esikoiselle tekemä taaperokeinukin löysi vihdoin paikan ja nyt kuopus keinuu siinä ahkeraan.

Eiköhän tuo keväinen aurinko toisi tähänkin blogiin taas lisää bloggausintoa. Nyt tekisi mieli lähteä rautakauppaan hakemaan ainakin lisää seinämaalia!


/

This year has started quite slowly here in the blog and it feels like all my energy goes to just going through every day with two kids at home with me. Luckily we got some bright sunlight this week and it feels it gave me a lot of new energy to start planning home renovations and new interior plans as well as getting more active with blogging. 

Our kitchen got some basic bright colors before christmas to bring some warth but now it feels it's time for some lighter colors definitely. Also the toddler swing made by my mom for our first one got now a place and our 1,5 years old daughter is now enjoying it fully!

6 comments:

 1. Ihanan raikas tyyli!
  Kiva tuo Ikea PS kasvihuone seinällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, koitan saada tänne jotenkin, vaikka väreillä, raikkautta lisää. Tuntuu, että vanhat tummuneet puupinnat syövät paljon valoa, vaikka aika ihania ovatkin. Eiköhän tässä kevään mittaan valkoinen maalipensseli vielä heilu ja saadaan hieman lisää valoa torppaan!

   Tykkään kyllä tuosta PS kasvihuoneesta, pitää kuvata se vielä paremmin. :)

   Delete
 2. Voi ihanat värit! Teidän koti on niin KARKKI <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitti! Karkkikoti kuulostaa kivalta, paitsi heti alkoi mieli tehdä karkkia ;) Koitan aina välillä karsia värejä, mutta kun ne on ne jotka inspiroi niin mihinkäs siitä sitten muualle yrittää.

   Delete

 3. Hei just tein postauksen pienen budjetin keittiörempasta..ja uskalsin näyttää jopa ne lähtökohdat (vaikka tiukkaa teki).

  Se pieni budjetti (joskaan ei ennalta määrätty) oli loppujenlopuksi 350e.

  Käy kurkkaamassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan upea muutos ja tuolla rahalla!! Pakko miettiä vielä läpi myös omat keittiön tuunausideat, jospa sen elinikää saisi vähän pidennettyä. Pitäisi varmaan käydä maalikaupoilla. Kiitos inspiraatiosta!

   Delete