Storage by the entrance


Meillä takit ja kengät jätetään pienelle lämmitetylle kuistille, mutta sisään tulee kuitenkin aina kassia ja nyssykkää ja milloin mitäkin. Kuistille vievän oven vierestä löytyikin paikka Uten.Silo -seinälokerikolle, joka oli eteisen kalustoa myös vanhassa kodissa. Oven viereiseltä hirsiseinältä löytyi myös hyvä paikka Muuton The Dots ripustimille, joten ne hankittiin uutena Finnish Design Shopista kun olihan niistä jo jokin vuosi jo haaveiltukin. Pidän paljn vanhan hirsiseinän ja valkoisten modernien esineiden kontrastista.

/

We have a little porch where we store our jackets and shoes, but it felt that also the space inside by the porch door deeded some small storage and hangers. On the old timber wall by the door the Uten.Silo stores all the small things, like keys, pens and whatever bills etc. There also was a perfect place for some The Dots coat hooks by Muuto next to the door as well so I finally had a good reason to buy them after dreaming of them for a couple of years already. I really like that contrast between that timber wall and the modern objects.

2 comments:

 1. Sopiipa hienosti hirrelle!
  Kyllä niin odotan, että joku päivä olisi koti jossa sen verran iso eteinen, että sinne mahtuu enemmän kuin yksi ihminen kerralla.Yksi kun ottaa kenkiä pois, saa muut odottaa pakkasessa, että mahtuu sisälle. Hyrrr..

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä kiva kun nyt meillä on kuisti, josta pitääkin laittaa myös kuvia... Niin mahtuu jossain pukemaan ja riisumaan, vaikka onhan se silti hieman ahdasta kun lapset pyörii aina siinä ympyrää kuitenkin :D

   Delete