More white in the bedroom


Jo jonkin aikaa sitten hankin meille IKEA PS 2012 lipaston makuuhuoneeseen. Joskus kannattaa avata suu sisustushaaveistaan ja niinpä minun ei tarvinnutkaan käydä hakemassa uutta lipastoa vaan löysin lipaston läytettynä Time of the Aquarius blogin Minnalta, joka oli myös maalannut lipaston valkoiseksi. Lipastohan on todella kaunis aivan puisena, mutta olen haaveillut juuri tämän lipaston maalaamisesta, joten jo maalattua on pienempi kynnys lähteä maalaamaan. 

Nyt vuorossa onkin sitten pieni pähkäily millä väreillä ja kuinka paljon laatikoita maalaisi. Mielessä pyörii kauan sitten pinterestessissä näkemäni pastellivärein maalattu lipasto. Mutta se on selvää, että omaan makuuni meidän nyt täysin valkoinen makuuhuone on liian valkoinen ja haaveissa on saada nyt ainakin jotenkin muokattua lipastoa ja sängynpäädyn seinä voisi kaivata myös maalia tai ehkä kivaa tapettia. Tyynynpäälliset ovat ranskalaisen La Cerise sur le gâteau -merkiltä.

/

A little while ago I bought this IKEA PS 2012 dresser from a friend Minna that had already painted it white. The dresser is very beautiful in wood as well but as we have so much wood in our house already this was a perfect color to start with, especially as I'm dreaming of painting it, at least a little bit. For few years I have had a picture in my mind  seen in Pinterest with all the drawers painted with different pastel colors. I think now there's definitely too white to my taste and it will definitely need more color in paint and maybe with some wallpaper too. The pillow cases are by French La Cerise sur le gâteau.

No comments:

Post a Comment