String shelves mounted


Olohuoneen hirsiseinä sai myös jotain valkoista ja kaksi String Pocket -hyllyä venyi kolmeksi. Oli suhteellisen haastavaa saada hyllyt noille tosi epätasaisille hirsille, ei taita ihan kaikki hyllyt olla suorassa, mutta melkein! Onpahan nyt tällekin bloggarille joku vaihtuvien asetelmien piste, heh. Mielestäni vanhaan hirsitaloon sopii myös jotain modernimpaa kalustetta, mutta esimerkiksi tuo Malm-lipasto olisi kiva päivittää johonkin vanhempaan senkkiin tai muuhun. Pikku hiljaa tämän kodinkin sisustus varmasti tästä päivittyy, mutta syksyllä muutimme niine tavaroinemme ja nyt katsotaan rauhassa löytyykö kaikille kalusteille paikat ja tarvitseeko jotain uutta. Tietenkin budjettikin paljon vaikuttaa siihen mitä kaikkea edes pystyy uusimaan vielä. Tuohon sopisi myös kivasti joku muu valaisin, mutta pitäisi taas ehtiä vaikka kirpparikierrokselle niin ehkä se voisi vaihtua. 

Pihalla kukkii jo pieni Lumikello-kukkien meri, josta piti hakea pari pientä kukkaa myös maljakkoon hyllylle. Kevätaurinko tekee ihmeitä ja meilläkin vihdoin usean viikon flunssat näyttäisi olevat ohitse.  

Nyt ulos nauttimaan auringosta! Iloista ja aurinkoista viikonloppua!

/

The timber wall in the living room got also some white as two String Pocket shelves stretched into three. I like to combine some modern furniture with the old house, but some like that Ikea Malm drawer might find another place if we find an older option from somewhere. But the process of renewing any furniture is now quite slow and we are not too much in a hurry anyway. Also we have realized that when you have two active kids many things happen quite slow no matter what! 

Those little white flowers are from our backyard, even if the snow has just barely melted these little snowdrop flowers are already blooming! I'm so happy it's spring and we are having another sunny day! 

Wishing you a fun and sunny weekend!

10 comments:

 1. Upea hirsiseinä. Kyllä tuohon kelpaa asetelmia rakennella :). Kiva seurailla, millaiseksi kalustus muovautuu. Mukavaa kevättä,

  Tarja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, pidän meidän hirsiseinistä koko ajan enemmän ja enemmän :) Mukavaa kevättä sinnekin!

   Delete
 2. Varmaan ihanaa päästä kiinnittämään hyllyjä puuhun. Täällä kerrostalokämpässä seinät on ihan kököt, kaiken maailman proppuja tarvii ja silti voi hyllyt tipahdella alas kun seinämatsku sortuu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Meilläkin ennen kerrostaloasunnossa aina jännättiin saadaanko seinässä pysymään jotain ja mitä :)

   Delete
 3. Tosi kaunis on hirsiseinän ja hyllyjen kontrasti! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuosta tuli kyllä kiva, yllättävän kauan meni jahkatessa uskaltaako hyllyjä tuohon ruuvata, mutta hyvä tuli!

   Delete
 4. This is gorgeous! I love the white shelfs at the natural wooden wall.

  ReplyDelete
 5. Hirsiseinä ja String-hylly on oiva pari. Me siirrettiin kanssa keittiössä hyllyn paikkaa, laitoin just blogiin kuvan.

  Mun mielestä tuo Malm-lipasto sopii myös kivasti vanhaan taloon ja tuon hirsiseinän pariksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No Malm ainakin pysyy tuossa vielä jonkin aikaa, joten onneksi se nyt sopii tännekin :) Ei se tällä hetkellä edes oikein mahtuisi muuallekaan, joten tuossa pysyy. Tuunpa kurkkaamaan teidänkin hyllyn!

   Delete