This week's colours and abouts


Me tytöt ollaan oltu viettämässä lomaviikkoa mummin hoivissa ja aika on mennyt kevätauringosta nauttiessa ja kotona puuhaillessa lasten ja käsitöiden kanssa. Pieni ryijyinspiraatiokin iski ja oli pakko yrittää tehdä omakin pieni ryijy. Vaikkakin meidän pienin tyttö on nyt niin vauhdikkaassa iässä, että kaikki oma tekeminen saa välillä niin monta keskeytystä, että asioiden valmiiksi saaminen saattaa tuntua ikuisuudelta. Jospa pian voisin kuitenkin esitellä tuon valmiina seinällä! 

Metsolan liikkeestä oli pakko hankkia ihana kevätlakki pienimmälle ja lapasia ja pipoja lähti useampi söpö pari mukaan alelaatikosta. Tänään ihmeteltiin auringonpimennystä vanhojen hitsaajanlasien läpi ja huomenna suunnataankin jo kotiin. Oulussa oli taas kiva käydä ja nähdä kaikkia rakkaita. Aikainen aamulento huomenna kahden vauhtipään kanssa tosin pikkuisen jännittää.

/

This week the girls of our family have been visiting my parents and having holiday. The week has passed enjoying the bright sun, meeting friends and playing with kids. I got inspired to try to make my own wall rug, but making something with these kids around gets ready very slowly as every minute there seems to be someone interrupting what you are doing. I hope I get to show you teh ready one very soon!

No comments:

Post a Comment