Coffee break


Kotona on kiva olla taas. Yksi Pariisin hankintani oli uusi Bodum kahvipressopannu, tarkoitus oli ollut jo jonkin aikaa ostaa taas se perus musta pannu, mutta nyt kevättä rinnassa oli pakko saada tuo keltainen Bodumin Memphis Blues sarjasta ja onneksi se tuli matkalaukussa kotiin asti! Harvoin kannan jotain noin isoa ja särkyvää ulkomailta, mutta kun hintakin oli muistaakseni vain 14,90€, niin ei tarvinnut montaa kertaa miettiä. En tiedä löytyykö näitä Suomestakin nyt tai myöhemmin, mutta onpahan oma sitten jo hankittu!

/

It's nice to be back home. One thing I brought back from Paris is this yellow Bodum coffee press. It's from the color selection of Bodum Memphis Blues collection and again I just went for the color! For a while I've been planning to get the same on in basic black but now it was easy to make the decision and luckily the pot came home safely in the suitcase too.


2 comments:

  1. No eipä ollut pannu hinnalla pilattu. Tykkään tuosa pöytäliinasta kovasti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eipä tosiaan! Meillä on ollut tuo "Puutarhurin parhaat" -vahakangas käytössä jo useamman vuoden ja yhä pidän siitä myös. :)

      Delete