Our Easter in Paris

Täällä onkin vietetty Pariisissa lomaa jo melkein viikon päivät, kiirettä on pitänyt sen verran, että lähinnä vain Instagramiin on ehtinyt päivittää kuvia näiltä päiviltä. Pääsiäinen on mennyt leppoisasti lasten isovanhempien luona. Kaupunkia ja kauppojakin on hieman ehditty näkemään, vaikkakin ainakin yksi lapsi on aina ollut mukana, joten ihan lapasesta shoppailu ei ole päässyt lähtemään ja hyvä niin. Aluksi saatiin pari viileämpää sadepäivää, mutta nyt onneksi auringon pitäisi paistaa vielä huomenna! Tässä hieman kuvia viime päiviltä Instagramin tililtä sekä kameran kätköistä.

/

We've been spending this Easter in Paris with my husband's parents. Taking it easy but also going around but just a bit as we always had at least one kid with us. But it's been very nice and luckily the last days we've got some sun to enjoy the parks as well and definitely the kids love that more than the shops. Here's a few pics from my Instagram as well from the camera.

7 comments:

 1. Please give some details about that HUGE Kinder egg! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, that's so huge, 320 grams of chocolate :) And we got all tohether 3! There will be chocolate for some time definitely! Inside there was a pretty nice Disney sursprise for kids.

   Delete
 2. Wow, beautiful! Youre a lucky girl :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, thanks! <3 It's still been pretty busy traveling with kids, barely had time to take any photos at all :D

   Delete
 3. Mikä on tuo ihanan värikäs kauppa? Suuntaamme Vapun jälkeen Pariisiin ja kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainiin, se jäikin mainitsematta! Se on värikäs lasten vaate-, sisustus- ym. liike Bonton (Bonton Bazar, 84 bis rue de Grenelle). Se kauppa on niin suloinen, että se on kiva kurkata vaikkei mitään tarvitsisikaan!

   Delete