Nepal needs our help / Autetaan yhdessä

http://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiennepalkerays/lahjoita/


Omat onglemat ja lapsien sairastelut tuntuvat taas maailman pienimmiltä murheilta Nepalin järistyksen tuhojen ja ihmisten hädän rinnalla. Vaikka Nepal on kaukana ja näkyy meille vain osana uutisvirtaa, on meillä onneksi mahdollisuus olla mukana auttamassa. Pienistä summista voi koostua valtava virta ja voimme yhdessä lähettää suuren avun sitä tarvitseville. Alla ohjeita Punaisen Ristin keräykseen osallistumiseen ja bloggaajien Nepal-keräyslipas löytyy myös tuosta sivupalkista.

Avun tarve Nepalissa on suuri

Nepalin maanjäristys on pahin alueella yli 80 vuoteen. Kuolonuhreja on jo 4300 ja uhriluvun pelätään kasvavan pahimmillaan moninkertaiseksi. Loukkaantuneita on ainakin 8000 ja tilanne on kaoottinen. Nepalissa tarvitaan kipeästi auttajia, lääkintämateriaalia, ruokaa ja avustustarvikkeita.

Haluatko auttaa Nepalin maanjäristyksen uhreja? Osallistu nyt lahjoittamalla rahaa Punaisen Ristin katastrofirahastoon tai/ja levittämällä sanaa keräyksistä.


Auta lahjoittamalla 

Tee lahjoituksesi Punaisen Ristin katastrofirahastoon verkkopankkimaksulla tai luottokortilla http://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiennepalkerays/lahjoita/

Voit lahjoittaa myös soittamalla tai tekstiviestillä:

Soita 0600-122 20 (20,28 € + ppm)

Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)


Auta levittämällä sanaa katastrofikeräyksistä

Voit auttaa levittämällä sanaa Punaisen Ristin keräyksestä. Kerro seuraajillesi keräyksestä esimerkiksi blogissasi, sivustollasi, uutiskirjeessäsi, sähköpostisi allekirjoituksessa, Facebook-profiilissasi jne. Valmiin keräyskampanjamateriaalin voit hakea osoitteesta http://www.kampanjasivu.fi/nepal-kerays/

/

 Nepal needs our help. You can help by donating through your local Red Cross.

No comments:

Post a Comment