Granit + Pinjacolada / lukijailta 29.4.

Yhteistyössä Granit & Suomen Blogimedia

Granitin liikkeisiin saapuu juuri kevään ja kesän 2015 tuotteita, joista olen ehtinyt jo poimimaan omat suosikkini ja ne voitte nähdä Granitin Forumin liikkeessä (3. kerros) lukijaillassa 29.4.! Illan aikana on myös oiva mahdollisuus hankkia kesän uutuuksia kotiin koska kaikista tuotteista paitsi espressokoneista on -30% ale! Tulkaa siis ihmeessä ja rohkeasti liikkeeseen ihmettelemään ja moikkaamaan! Lukijailta tapahtuu klo 19:00-21:00 Granitin molemmissa Helsingin liikkeissä niiden sulkemisajan jälkeen, eli minä päivystän Forumissa ja Bulevardin liikkeessä ovat Varpusen Susanna ja RAW design blogin Peeta

Kuvan kasvihylly tuli meille Granitista* vuosi sitten kaupunkikodin parvekkeelle, tuolloin mäntyinen hylly oli kauniin vaalea ilman käsittelyjä. Nyt vuoden aikana hylly oli jo kellertynyt ja tummunut sen verran, että tuntui sopivalta hetkeltä maalata se. Kellertävää tummempaa puuta ja mäntyä meillä löytyykin talon sisustuskessa jo ihan tarpeeksi! Ostin hyllylle värillistä maalia, mutta valkoisen pohjamaalikerroksen jälkeen oli pakko testata hyllyä kuistilla ihan valkoisena. Hieman ahtaalla kuistilla hylly näyttää kivan ilmavalta noin valkoisena ja mietin vielä värillisen maalin säästämistä ulkokalusteisiin ja pitäväni hyllyn nyt valkoisena. Sama hylly muuten yhä kuuluu Graniitin kevään ja kesän valikoimaan, käsittelemättömänä mäntyisenä ja valkoisena.

Seuraavaksi hyllylle pitää saada purkitettua muutamia taimia nopeaa ennen kuin kesä ehtii tulla! Oma kukkaruukkulajitelmani voisi olla hieman yhtenäisempikin ja ajattelinkin hankkia tuolloin lukijailtana itselleni muutaman kivan betoniruukun kevään ja kesän mallistosta, joita olen poiminut myös viiden suosikkini joukkoon. Tulkaa siis ihmeessä moikkaamaan ja shoppailemaankin, tarjolla on myös jotain pientä syötävää ja juotavaa! Olisi kiva nähdä!


Lukijailta 29.4. klo 19-21, jonka aikana -30% alennus ostoksista (ei espressokoneista) TERVETULOA!

Granit Forum 3. kerros, Mannerheimintie 20
Granit Bulevardi, Bulevardi 2-4*Kasvihylly saatu aiemmasta blogiyhteistyöstä


/

Welcome to see me and my favorites from the spring and summer 2015 Granit collection in the Granit shop in Forum Helsinki on 29th April! The blog reader evening is after the shop's opening hours between 19:00-21:00. Warmly welcome to catch up and have a little bite and something to drink! During the evening it's also a great chance to do some shopping as there's a -30% sale on all the products (excluding the espresso machines)! It would be nice to see you then!

The shelf in the photos is actually in Granit's spring and summer collection also this year in wooden and white. I got it during our last year's blog collaboration to our city home's balcony, then the self was  just bare light new wood. Now it had got a bit yellow so I bought some colorful paint. But after the white primary I wanted to try it out already and it works pretty well like that!

2 comments:

  1. Ompas ihana tuo kukkateline ja kastelukannu ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kukkateline/hylly on kyllä kiva, sellainen kivan rento. Voisi mennä ulkokäytössäkin. Kastelukannu oli pakko hankkia ja tuo kun tuli vastaan niin ei tarvinnut miettiä minkä hankkia. :)

      Delete