Secondhand chair


Kesällä läheisen kierrätyskeskuksen kierroksella löytyikin sellainen tuoli, että se oli pakko ottaa mukaan vaikka paikkaa sille ei ollut vielä mielessä. Onneksi ystävä tiesi, että ruskean nahkapehmusteen alla komeili hieno puutuoli, joka menee käytössä paljon tyylikkäämmin noin ilman nahkaista toppapäällystyynyä. Nyt tuoli sopii vanhaan puulattiaamme melkein liiankin hyvin ja haaveissa on uudistaa sen ilmettä varsinkin nyt kun vanhaan kankaaseen tuli reikä käytössä. 

Pientä puuhaa ja varsinkin hiomistahan tuossa on taas tiedossa, mutta eiköhän innostus kunnostukseen lähde kun löydän sopivan istuinkankaan. Pakko laittaa mukaan siis kuva myös alkuperäisen nahkapäällisen kanssa, hieman eri tyylinen, eikö? Tuolin hintahan oli siis 20€, ei kovin paha!

Seinälle löytyi Riffle Paper co.:n Cities kalenteri jo odottelemaan ensivuotta, Papershopista.

/

I found this seconhand chair in the recyckling center near by. I wouldn't even have looked at it because of it's thick and worn-out leather padding but luckily my friend knew what was underneath and I had to take the chair home as the price was also only 20€. I think it will go through a little makeover, but it's pretty nice like that too. But I think we have already quite much old wood in the interior so I think I have some sanding to do. Now just need to find a nice new fabric as the old one is breaking.

The cute calendar for next year by Riffle Paper co. we found from Papershop.

4 comments:

 1. Tuoli on ihan pop!
  Tosi hieno tuolla kankaalla!
  Hauska kalenteri myös!

  Leppoisia syystuulia täältä Mantelilaaksosta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämäkin kangas on kyllä hieno, harmi kun siihen kului jo reikä :(
   Kiitos ja mukavaa syksyä myös sinne!

   Delete
 2. Hei! Mietiskelin viltin ostamista ja tuo kyseinen kuvassa näkyvä on yksi vaihtoehto. Onko se kuinka paksu, vai onko ohut, kuvista ei aina meinaa saada todellista kuvaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Tuo HAY:n viltti on aika ohut, mutta koska se on 100% villaa se on todella lämmin ja kivan iso myös.

   Delete