12 /// Greens for Christmas


Tälle 12. joulukuuta tein vihdoin ulko-ovellekin oman krassin kun tupsukranssista ei ollut ulkotiloihin. Meillä oli noin kuukausi sitten kova myrsky jolloin naapurin pihan korkeista kuusista putosi valtavasti pieniä ja myös todella isoja havuoksia. Isoin oksa meni aidasta läpi ja oli 4 metriä pitkä, onneksi ei tullut sen pahempaa vahinkoa. Joka tapauksessa pihassa oli paljon siivottavaa ja siinä tuli reippaasti havuja myös jouluhommiin. Nyt täällä Seattlen alueellakin on ollut jopa pieniä yöpakkasia kun pihan nurmi on kuuran peitossa.

Kiepautin kranssin havuista aika nopeasti rautalangalla. Kaupasta ostin erinäisiä vihreitä oksia ja muutamia lisäsin myös kranssin sekaan. En malttanut olla laittamatta muutamia muovimarjoja vielä koristeeksi kun kranssi ei tuntunut näkyvän minnekään ovelta. Suomessa olisin tehnyt vastaavan kranssin varmasti vielä yksinkertaisemmin, mutta täällä naapureiden villit joulukoristelut kieltämättä inspiroivat vähän värikkäämpään koristeluun. Silti verrattuna paikalliseen joulukoristelupaljouteen nämä omat koristeet edustavat varmasti sitä aika konservatiivista ja hillittyä tyyliä!


/

For today's calendar on the December 12th I made a green wreath more suitable for the outside than the pom pom wreath I made earlier. About a month ago we had a big storm and a lot of branches came down from the neaghbours big trees. So I had plenty of branches for a wreath. I bouhght some greens also form the shop and added a few for the wreath with a few red plastic berries to color-up the wreath. Now here in the Seattle area we've had some cold nights as even the grass has got some white frost!Kylään lähtiessä vein ystävälleni joulukimpun käyttämällä erilaisia vihreitä oksia kimppuna yhden amarylliksen kanssa. Kimpusta tuli aika kivan yksinkertainen ja vain vihreiden oksien yhdistelmä tuo kimppuun kivasti mielenkiintoa. Pieneksi lisäksi solmin muutaman joulupallon nauhaan kiinni.  


/


I took to a friend a little green bouquet of different greens combined with one flower of amaryllis and bind them together with a few tree decorations to make it more fun.JOULUKALENTERI / ADVENT CALENDAR POSTS:No comments:

Post a Comment