By the fireplace


 Olohuoneemme kaakeliuuni on aika hallitseva ja tuntui, että se kaipasi jotain raamikkaampaa istuinta eteensä. Olin hieman katsellut tuota Ikean Storsele rottinkituolia jo aiemman kodin parvekkeelle ja nyt kun ulkoterassia ei ole löytyi sille sitten meiltä kuitenkin paikka. No, Ikea kun ei ole meiltä kovin kaukana, niin yksi päivä tuoli haettiin sitten kotiin. Olkoon nyt tuossa kakluunin edessä ja saahan sen raahattua uloskin kesäisenä päivänä omenapuun alle. Tekemäni pieni ryijykin hieman näkyvämmälle paikalle.

/

The fireplace in our living room is quite a strong interior element and it felt like it needed a proper sized chair in front of it. I've been looking at that Storsele chair from Ikea for some time as I dreamed of getting it even to our balcony in the previous home. Now this seemed like a good place for it and as we don't even live that far form Ikea now it moved with us one evening. Also the little wall rug I made got into a more visible spot now.

2 comments:

  1. Kauniita yksityiskohtia. Mutta hei, mikä on tuo viherkasvi tuolilla?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Mullakin itse asiassa oli tuohon nimi hakusessa, Ikeasta lähti kerran mukaan. Mutta nyt google auttoi ja sen nimeksi selvisi Clusia. :)

      Delete