Gardening / Oma kasvimaa


Vihdoin täällä on päästy pikkuhiljaa vauhtiin puutarhuroinnin kanssa ja pienelle kasvimaakohdalle laitettiin yksi viljelylaatikko, toinen on tulossa vielä viereen kunhan paikka saadaan päätettyä. Pihallamme oli jo valmiiksi pari penkkiä joissa kasvaa monivuotisia yrttejä, mutta halusimme laittaa viereen myös istutuslaatikoita. Istutuslaatikot ovat aika kivat, nämä ovat Kekkilän ja jätin nyt laatikon ihan vain tuolle siinä valmiiksi olleelle lämpökäsittelylle vaikkakin toisaalta musta suojaus yhä hieman houkuttelisin sipaista laatikon pintaan. 

Tähän laatikkoon laitettiin nyt hieman mansikoita, ruohosipulia, persiljaa, tinjamia ja salaattia.  Kyllähän tuohon vielä lisää mahtuu, mutta salaattia voi lisätä vielä aika paljonkin niin riittää sitten käyttöön hyvin. Laatikon vieressä kasvaa jo valtavasti sitruunamelissaa joka sai nyt ainakin väliaikaisesti kaveriksi laventelia ja toisella puolella suuret raparperit. Innokkaita pienia kastelijoitakin täältä onneksi löytyy niin ei tarvitse itse kaikkia hommia tehdä!

Aika paljon blogiin tulevia kuvia odottelee kameran muistikortilla muihinkin juttuihin, mutta nyt tuo ulkoilu meinaa välillä rokottaa bloggausaikaa. Mutta laittelen toki niitäkin juttuja tänne pian, mutta nyt taas pihalle nauttimaan kauniista päivästä!


I'm finally getting a bit more into gardening and we got our first planting box built and planted some salad, herbs and strawberry in it. Our garden had already existing little planting pot area that has some some herbs like lemon balm, oregano and chives growing. I love being outside with hands in the dirt, it's so therapeutic! But surely I will also find time still for the blog as I have many photos waiting in the camera!


No comments:

Post a Comment