This mommy's day


Tälle äitienpäivälle olin haaveillut kevään ensimmäisestä ulkobrunssista omalle pihalle ja mies oli ostanut jääkaapinkin jo täyteen ruokaa. Mutta kuinkas sitten kävikään, illalla iski tälle mammalle jokin viheliäinen vatsapöpö ja viime yö menikin sitten siitä nauttiessa. Äitienpäivä meni siis toipuessa ja nukkuessa. Onneksi sain äitienpäiväpionit jo eilen ja pääsin niistä jo nauttimaan ja ottamaan parit kuvat. Sekä tietenkin noista pienistä prinsessoista, joiden onnellinen äiti saan olla.

Onhan äitinä olo ihan mahtavaa, ja tietenkin myös haastavaa. Tänään onneksi isä hoiti vuorostaan lastenhoidon, jotta äiti jaksaa hoitaa pikkumussut taas ensi viikon. Olen viihtynyt kyllä todella hyvin lasten kanssa kotona tänä vuonna kun on ollut tilaa missä temmeltää ja oman piha kieltämättä helpottaa ulkoilua valtavasti. Luulen, että vanhassa kerrostaloasunnossa kahden vilpertin kanssa varsinkin sateiset kotipäivät olisivat olleet aika erilaisia ja päiväkotihakemukset olisi varmaan laitettu aiemmin vetämään. No, nyt tällä äidillä on into päästä tekemään hieman enemmän omia hommia ja viime viikolla saatiinkin onneksi päätös lasten päivähoitopaikasta viereisessä pienessä päiväkodissa. Mutta mahdollisuus ainakin yhden kotipäivän pitämisestä lasten kanssa on silti mielestäni aika luksusta, joten syksyllä saadaan nauttia myös vielä yhteisestä äidin ja tytärten ajasta. 

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille, mummeille ja isomummeille! Ja suuren suuri rutistus omalle äidilleni, oma äitiys on kyllä saanut minut kunnioittamaan myös sinua vielä enemmän!

/

My mother's day didn't really go as planned as a stomach bug hit me last night. So no brunch in the garden or cake for me today, even though my lovely husband had bought the fridge full of food I barely could eat one small macaron cake. I got the lovely peonies already yesterday and got to enjoy and take photos of them then already. As well as those two little princesses,  I'm so lucky to be their mother.

Happy Mother's Day to all mothers!

No comments:

Post a Comment