5. December - DIY Lucia crown


Ajattelimme tehdä tämän ohjeen jo ajoissa, jotta sen ehtii tekemään ensi viikon Lucian päiväksi 13. joulukuuta. Askartelimme kruunun yhtenä päivänä yhdessä ja siitä tuli aika suloinen. 

Materiaalina käytimme kartonkia ja kruunun runko päällystettiin kankaalla. Tiina leikkeli pahvikukat ja minä kynttilät. Kruunu kiinnitetään tarranauhalla eli se on helppo mahduttaa niin pienempään kuin isompaankin päähän. Kruunu ja koristeet liimattiin kasaan kuumaliimalla eli se oli aika nopea koota ja koristukseen voi toki jokainen keksiä itsekin! 

Alla MUITAIHANIA Tiinan tekemä ohje:


/


Next week on the December 13th we celebrate the St Lucia and traditionally Lucia carries a crowne with candles. This year we made a safe cardboard crown for our little Lucias. We made the crown of colored card and sewed fabric to cover the main crown and by adding velcro it's possible to make it fit different sized heads so the kids (or adults) can take turns wearing it. 

Below a cute instruction made by MUITAIHANIA Tiina:

HUOM. eilisen eli 4. joulukuuta luukku julkaistiin vain Instagrameissamme ja käythän siellä kurkkaamassa luukun ja osallistumassa arvontaan, arvonta aikaa on vielä tämä päivä: 

ja

No comments:

Post a Comment