December 18. Family schedules and Giveaway*Kalenteri saatu
Kaupallinen yhteistyö: Hanna-Riikka Heikkilä


Tänä vuonna meidän arjessa on ollut aikamoisia mullistuksia kun muutimme Ameriikan elosta takaisin Suomeen ja vielä niin, että emme koko perhe asuneet samalla mantereella pariin kuukauteen. Varsinkin nyt täällä Suomessa tuntuu lapsillakin olevan taas enemmän menoja harrastusten ja koulun kanssa ja samoin myös meillä aikuisilla menot ja työt ovat vaihtelevammalla aikataululla. Siinäpä sitten on tapahtunut muutamakin harmillinen tuplabuukkaus kun on useampaa menoa tai matkaa yhtä aikaa. 

Ensi vuonna olemme ainakin varautuneet paremmin kun ensimmäistä kertaa käytössä on perhekalenteri! Saimme joulukalenteriin myös arvottavaksi samanmoisen Hanna-Riikka Heikkilän taattuun tyyliin kuvittaman 2019 Perhekalenterin, A3 kokoisn kalenterin arvonta tänään Instagramissa @pinjacolada ja @muitaihania profiileissa!

Hanna-Riikan kuvitustaitoja olen ihaillut jo kauan, tutustuin häneen Kanelimaa-blogin kautta ja nykyäänhän Hanna-Riikka tunnetaan parhaiten Papun suunnittelijana. Kaikki Papun kuvitushan on hänen kynästään peräisin. Useampana vuonna meillä onkin ollut kaunis Hanna-Riikan seinäkalenteri, muttei aiemmin vielä perheversiota.

Tulevan vuoden Perhekalenteria myy ainakin Weecos ja muistaakseni näin kalentereita myös Papun Marketissa Helsingissä.No comments:

Post a Comment