December 13. Lucia girls - with Papu


 
Kaupallinen yhteistyö: Papu DesignTietenkin meidän piti saada aiemmin tehty Lucia-kruunu testiin ja kukkakruunua pääsivät vuorotellen testaaman meidän molempien esikoiset. Kukkakruunu oli molemmista tosi söpö ja niin meidän mielestä olivat myös tytöt. Päällensä he saivat Papun ihanan lahjakkaan kuvittajan sekä myös ystävämme Hanna-Riikka Heikkilän kuosittamat Hidden Forest Oval tunikat ja metsämaisema jatkuu myös legginseissä.

Näin Lucian päiväksi saimme kivan yllätyksen myös teille lukijoille ja tänään molempien minun ja Tiinan Instagramissa starttaa Papun 100€ lahjakortin arvonta! Arvonta tapahtuu vain instagramissa ja voit käydä osallistumassa kommentoimalla meidän profiileihin uusimman Lucia-kuvan alle, saat arvan PINJACOLADAN Instagramista ja toisen MUITA IHANIA Instasta. Arvonta aikaa on 14.12. puoleen yöhön saakka.

Mukavaa Lucian päivää!

 
 /Lucia crown that we made earlier got to be tested by our oldest girls. They thought the crown was cute and we thought they were! Girls are wearing the Hidden Forest Oval tunic by Papu and today we have a giveaway for you in our Instagram accounts to win 100€ gift card to Papu webshop! Participate in PINJACOLADAN Instagram and in MUITA IHANIA Instagram.

Have a lovely St Lucia day! 


*Commercial collaboration with Papu


No comments:

Post a Comment