December 19. Christmas stockings DIY / Joulusukat

Kaupallinen yhteistyö: Kauniste
*Kankaat saatu


Viime jouluna asuimme Ameriikassa ja aikomuksenani oli tehdä amerikkalaiset joulusukat joulukalenteriimme jo silloin, mutta jotenkin sukkien teko jäi. Nyt vietämme joulua taas kotona Suomessa ja halusin tehdä meille joulusukat tälle joululle ihan vaikka vain koristeeksi! 

Ehkäpä näihin jotain herkkuja vielä ilmestyykin. Lapset tuntuivat heti ymmärtävän mitä varten joulusukat ovat vaikka emme mielestäni ole siitä puhuneet. Nyt sukissa ei ole nimiä, mutta eri kuosiseilla sukat erottaa hyvin toisistaan!

Kauniste tarjosi kankaat valikoimastaan tähän kalenterin luukkuun ja valitsin (kuvassa yllä vastemmalta lähtien) klassikko Sokeri-kangasta vaaleanpunaisena, toinen sukka vasemmalta on tehty Kaunisteen tämän joulun uutuus jouluisesta astiapyyhkeestä ja aivan ihanan karkkikuosin on suunnitellut Rakastaja Robert (mikä nimi!), kolmannen sukan kangas on Sunnuntai ja oikean puoleisen sukan kuosi on nimeltään Woodlands. 

Sukan muodon katsoin vähän sinnepäin Pinterestistä löytämistäni kuvista. Pinterest on kyllä maailman paras idea-arkku juuri tällaisia tehdessä, kirjoittaa vain sen "christmas stockings" niin jo on sata eri ideaa mistä lähteä! Piparireunat pariin sukkaan tein askarteluhuovasta ja kahteen muuhun pelkät isot tupsut. Näillä pikkulisäilyillä kankaiden sävyt sai kivasti solmittua yhteen. 

Ps. Sukat ovat kuvassa ehkä hieman liian lähellä tulipesää, eli siirrän niitä ennen kuin poltetaan taas tulta kakluunissa :)


Joulukiireet painavat päälle ja siksi täälläkin tuli iltaluukku! 

Tiinan MUITA IHANIA:ssa tänään myös jotain ihanaa Kaunisteen kankaasta tehtyä!


/

In collaboration with Kauniste

Last year we lived in the USA and I was thinking of making us American Christmas stockings as part of last years advent calendar. Something came up and we spent Christmas without. Now as we're back home in Finland it's fun to have something American in our Christmas and I made these stockings for us!

Thanks to Kauniste for providing these lovely fabrics for the project! The shape of the sock I got just form Pinterest pictures and after sewing the socks I added some colored felt for edges in two, felt is always so easy to cut in shape and doesn't need finishing. Also I made pom-poms for the other two socks and by adding these little details with colors of the fabrics I could bind the fabric colors together even better!

Check also MUITA IHANIA today and see what Tiina made for herself!








No comments:

Post a Comment