December 7th - Rillan julistearvonta



Kaupallinen yhteistyö: Rilla Tervonen



Tämän vuoden joulukalenterin arvonnat tapahtuvat pääosin Instagramissa, missä kannattaa ehdottomasti seurata joka päiväiset luukut sillä arvonnat ovat voimassa vain noin 2 päivää kerrallaan, seuraa minua @pinjacolada ja Tiinaa @muitaihania niin näet kaikki luukut ajoissa!

Tämän jutun halusin nostaa myös blogiin sillä RILLA on yksi ihanista blogimaailman kautta tulleista ystävistä. Olen jo Kotipalapeli-blogin ajoilta ihaillut Rillan valokuvia ja tapaa, jolla hän osaa tallentaa hetken tunnelman ja jakaa sen kauniiden kuvien kautta ja sanojenkin kyllä! Vaikka Rillan kanssa emme usein näekään viestejä lentelee kuitenkin puolin ja toisin ja Ameriikassa asumisen aikana varsinkin Suomen ystävien viesteistä sai aina voimaa ja Rillan kanssa varsinkin välillä ehdimme käydä hyviä viestikeskusteluita. Käythän kurkkaamassa Rillan kauniin verkkokaupan ja tuotteet rillatervonen.fi

Rillan valikoimasta löytyy useampia printtituotteita ja tunnelmallisien postikorttien lisäksi hänellä on myös valokuvajulisteita joita sain arvottavaksi 2 kpl. Eli arvon yhden voittajan joka saa molemmat A4 kokoiset Kynttilä- ja Tunturi-julisteet. Arvonta tapahtuu lähinnä instagramissa, mutta jos joku innostuu blogiin kommentoimaan niin kyllä, täälläkin saa osallistua! Eli jätä joulun odotuksen terveiset alle tai Instagramiin: @pinjacolada ja voit voittaa julisteet! Arvonta päättyy la 8.12.2018 puolilta öin. 




For today's calendar I got these beautiful Finnish winter posters for a giveaway by my good friend Rilla Tervonen. She has the talent of capturing the mood of the forest and it's calm moments. Mostly all this year's advent calendar giveaways are only in our instagram @pinjacolada so better follow it too! Here I wanted to have photos of Rilla's products too as she's one of the good fiends I've got through the blog world! 

To win these two wintery A4 prints leave a comment in my instagram or here below! Lottery ends tomorrow 8.12.2018  midnight!



In commercial collaboration with Rilla Tervonen

 

4 comments:

  1. Kiitos osallistujille! Voittaja on arvottu ja voittajalle ilmoitettu. Tällä kertaa numerogeneraattori valitsi voittajan Instagramin puolelta. Kiitos teille <3

    ReplyDelete