Astu butiikkiin! gift salesBlogiyhteistyö Astu butiikkiin.fi ja Suomen Blogimedian kanssa.

Astubutiikkiin.fi tuo pienten design- ja käsityöputiikkien tuotteita nettiin yhden osoitteen alle. Huomenna Astu butiikkiin -liikkeissä starttaa perjantain ja lauantain välisenä yönä järjestettävät Lahjavalvojaiset, eli joulumyyjäiset verkossa. Lahjavalvojaisissa tarjolla on paljon tarjouksia, vinkkejä ja jouluisia yllätyksiä, ja mikä parasta, nyt ei tarvitse lähteä lastenvaunujen kanssa räntäsateeseen ja myyjäistungokseen, vaan vain klikkailla kotisohvalla peiton alla, kynttilän valossa lahjoja pukinkonttiin! Lahjavalvojaiset järjestetään 22.-23.11.2013 klo 21-09 välisenä aikana, eli huomen illalla kannattaa muistaa käydä kurkkaamassa putiikkien tarjonta, yllätykset ja arpajaiset. Omiksi suosikeiksini Astu butiikkiin valikoimasta nousivat nämä perinteiset, mutta uudella tavalla toteutetut tuotteet:

Arctips valmistaa lapikkaita sekä paulapieksuja laadukkaasta merinovillahuovasta ja jalkineita on saatavilla niin klassisina värivaihtoehtoina kuin näin mahtavan kirkkaissa väreissäkin! Esimerkiksi korkeaa Arctipc Classic huopalapikasta on saatavilla yhteensä seitsemässä värissä.

Valona designin Elina Mäntylän suunnittelemissa himmeleissä on kivasti uutta ulkonäköä ja materiaalia, mutta tarpeeksi yhtenevyyttä perinteiseen himmeliiin. Valonan himmelit on valmistettu laser leikatusta suomalaista koivuvanerista, jonka ansiosta himmeli on koottava ja kätevästi myös purettavissa takaisin pakkaukseensa.

Kuvat: Arctips & Valona
///


Astubutiikkiin.fi* brings together many Finnish small companies around craft and design. The webshop organizes a one night sales starting tomorrow evening 22.-23.11.2013 between 9pm-9am. During the gift sales you can find offers, Christmas surprises, tips and lotteries. Here are my favorites from the selection:

Arctips brings together two Finnish shoe traditions as they combine the shape of a traditional lapikas shoes with thick and high quality wool with rubber soles that are perfectly warm and cosy for the Finnish winter. I'm in love especially with their bright colour selection!

Valona design makes the traditional Finnish himmeli designed by Elina Mäntylä with a modern twist in its look and material, as they use laser cut birch plywood as the material, they are easy to fold back into their boxes to wait for the next Christmas.


*Blog collaboration with Astu butiikkiin.fi
Photos: Arctips & Valona

7 comments:

 1. Tuota himmeliä juuri ihastelin Wetterhoffin käsityökaupassa Hämeenlinnassa. Kaunis ja moderni.

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa kivalta, täytyykin käydä kurkkimassa!

  Blogissani voi muuten vielä tämän viikon osallistua arvontaan, jossa palkintona tuollaiset ihanat Arctips-kengät, tervetuloa osallistumaan!

  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/10/arvonta-arctips-huopalapikkaat.html

  ReplyDelete
 3. Kiitos vinkistä! Täytyykin olla pelipaikalla huomenna lahjavalvojaisten aikoihin. Tuollaiset mustat lapikkaat on olleet haaveissa jo pidemmän aikaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oo, mustat on tyylikkäät! Itsekin olen haaveillut näistä pari vuotta, mutta voi kun värivalinta voi joskus olla vaikeaa! Vaikka ne mustat menis sitten helposti kaiken kanssa toki toki...

   Delete
 4. Hauskasti ympyrä sulkeutuu: tällä etusivulla Töysän kenkätehtaan valmistamia Arctipsejä ja Valonan himmeleitä. Elina Mäntylän äiti on kotoisin Töysästä; 87-vuotias mummunsa asutelee siellä edelleen.

  ReplyDelete