girls love pink


Niinhän se vain on, että meidän kolmivuotiaan värimaailma olisi täysin vaaleanpunainen jos hän saisi päättää. Onneksi vielä muutkin värit menevät läpi mm. vaatevalinnoissa, mutta kunhan vaaleanpunaista on edes jossain, hän on tyytyväinen. Mutta ei minulla mitään vaaleanpunaista vastaan ole, sitä on kiva yhdistellä muiden värien kanssa, myös sisuksessa. Itsellä kun on tuo neulominen aika alkeistaidoissa niin menin ja tilasin Kotipalapelin rouvalta pipot tytöille ja niinhän sieltä tuli postissa paketti, ennen kuin ehdin omia neuloksiani taas edes miettimäänkään! Nyt on super suloiset tupsupipot molemmille! Heti kun paketti aukaistiin, Mimi kysyikin onhan vaaleanpunainen pipo hänelle ja olihan se!

-
Our three-year-old just loves pink, I guess that's just how it is with most of the girls, no matter what. Luckily she still accepts also other colours also in clothing. She's happy as long as there's pink somewhere. I don't mind the colour at all even in interior, but I rather mix it with other colours definitely. Only pink is too much pink for me! As I'm quite slow with knitting I ordered these lovely hats from the lovely Rilla at Kotipalapeli blog and got them in mail faster than I thought! They are so lovelY! As we opened the package the older one asked if the pink one is for her and yes it was!

9 comments:

 1. Söpöt pipot! Mä olen varmaan pienenä saanut yliannostuksen vaaleanpunaisesta, mut pikkuhiljaa alan sille lämmetä. Mulla on kaksi kuukautta vanha tyttö, jolle taatusti tulee vielä tuo pinkkivaihe :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, oma lapsuuden lempiväri oli myös vaaleanpunainen ja esikoiselle ei mitään vaaleanpunaista aluksi itse ostettukaan, mutta niinpä se nyt on se rakas lempiväri niin ei siinä viitsi hirveästi alkaa aina taistelemaan ;) Joten, varmaan se sieltä ainakin sitten parin vuoden päästä tulee! Vaikkakin vielä puoli vuotta sitten meidän neidin lempiväri oli sininen, mutta nyt kolme täytettyään se vaaleanpunainen on ehdoton ykkönen!

   Delete
 2. Aivan ihanat myssyt! Mä olen alkanut lämmetä hiljalleen vaaleanpunaiselle, pieninä annoksina ja oikein yhdisteltynä (niinkuin tossa myssyssä!) se on aika ihana väri!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, pieninä annoksina mieluiten tai kivasti yhdistellen :)

   Delete
 3. Aivan ihanat!! :) Ja ihana muhkeat tupsutkin! :)

  ReplyDelete