brunch with bagels and froyo


Viime sunnuntaina kurvasimme Töölöön brunssille ystäviemme pieneen ja sympaattiseen jogurttijäätelö-kahvilaan Yobot:iin. Yobotista saa joka päivä froyoa, eli jogurttijäätelöä sekä smootheja ja kahveja, mutta nyt kävimme ensimmäistä kertaa myös Yobotin sunnuntai brunssilla. Brunssivaihtoehdoista voi valita joko suolaisen bagel-brunssin tai makeamman sorttisen vohvelibrunssin. Vohvelin päälle saa lisätä oma valintaisesti jogurttijäätelöä ja mieluiset lisukkeet isosta valikoimasta herkkuja ja hedelmiä. Meidän pieni neiti oli innoissaan varsinkin lisukkeiden keräämisestä ja wc:n seinän liitutaulusta, mutta tokihan tuo jogurttijäätelökin taas maistui oikein hyvin! 

Brunssia on Yobotissa tarjolla sunnuntaisin klo 11-15 ja hintaan 12€. Yobot on viihtyisä pieni paikka, joten pöytäpaikkaa saattaa brunssin aikana joutua hetken odottamaan, mutta sopu sijaa antaa ja hyvää kannattaa vähän odottaakin, eikös? Itse pidän paikasta juuri sen niin sisustuksen kuin tarjoilunkin leikkisyyden takia ja koska sinne on aina hauska mennä lastenkin kanssa.

///

Last Sunday we had brunch in the frozen yogurt place Yobot in Töölö, Helsinki. The place is kept by our friends and server froyo as well as coffee, tea and smoothies. Nowadays they also got the Sunday brunch that we were eager to test. The choices are either bagel or waffle brunch, we loved both! Waffle brunch includes froyo on top of the waffle that you can decorate with your favorite toppings. Our daughter especially loves picking the toppings as well as drawing on the blackboard wall in the toilet!

The brunch is served every Sunday between 11-15 and costs 12€. The place is cozy but quite small, but that didn't really bother as the atmosphere is very relaxed and you don't necessarily have to wait to get a seat that long at all -and good things are worth waiting for, right? I love the playful interior and the way of building your own froyo and so do the kids seem to like it too!

2 comments:

 1. Vohvelibrunssi? Vitsi mikä idea! Tollanen täytyy toteuttaa kavereiden kanssa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä (ja herkullinen) idea tosiaan :)
   Pitäisi itsellekin hommata kunnon vohvelirauta niin pääsisi pitämään omatkin vohvelibrunssit!

   Delete