into the xmas mood -tip tap!

tiptap

Jouluista tunnelmointia viime perjantai-illan pikkujouluista. Bloggariporukan varsin leppoisten villasukkapikkujoulujen huikeiden puitteiden ja mahtavien järjestelyiden takana olivat Varpunen ja Finnish Design Shop. Juhliin saavuttiin pikkupaketti mukana ja villasukat jalassa ja nautittiin hyvää ruokaa ja glögiä kauniissa juhlia varten sisustetussa Duotonen studiossa, joka näkyy vielä paremmin mm. täällä Varpusen blogissa. Juhliamme ilostuttivat myös mm. Villawool tonttujen pipoilla ja kuusen tupaan kantanut Metsäylioppilainen kuusikauppa.

Kävihän meillä illan aikana vielä joulupukkikin! Tottakai kamerat olivat ahkeraan esillä tämän illan aikana ja insragramit kävivät kuumina, mutta kaikista parasta oli se mitä mukavin seura ja vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa rupattelu. Juttuhan ei todellakaan loppunut kesken, kun kaikki jakavat yhteisen harrastuksen ja intohimon, jonka kautta näiden juhlien porukka on toisensa löytänyt. Olipa aivan ihana ilta ja mahtava tunnelma. Jospa kuvista, epäterävistäkin, huokuu edes hieman se lämmin ja mukava tunnelma joka juhlista jäi. Suuri kiitos teille kaikille ihanille ja järjestäjille! 

P.S. Juhlien järjestäjien apuna oli hyörinyt myös Anna, jonka uusi ja kaunis blogi Da Daa on ainakin jo omalla lukulistalla!
///

Here are few photos from our blogger christmas party from last Friday. Some of the photos are unsharp, but I hope they even just give the idea of the warm feeling and the great party we had! The party organizers Varpunen and Finnish Design Shop had done an amazing work decorating a design studio as our venue, with amazing food and drinks as well as a real Santa and even gifts! 

Best part was to get together with all the amazing people and just catch up and have a laugh. Definitely the next nest thing was that the dress code of the party was: something comfortable and woolen socks! I think I don't need to tell you that cameras were out and instagrams busy! A big thank you to all the people making the party as well as our sponsors!

4 comments:

 1. Siis onko nuo jotain pihlajan oksia vai mitä oikeen, punaisine marjoineen? Tahtoo meillekin! :)

  http://hannamariahh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitähän koristemarjaoksia ne on, en tiedä nimeä, mutta useampi kukkakauppa myy niitä näin joulun alla!

   Delete
 2. Kivan näköiset juhlat olivat! Ja instagrammit kävivät todellakin kuumina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, oli aika huvittavaa istua siinä piirissä ja laittaa porukalla villasukkakuvia instagramiin :)

   Delete