slowly closer to the Christmas mood


No onhan se niin jouluinen tuo jokablogikodin Blossa-glögipullo! Heti alkoi tulla hieman enemmän joulufiilis kun sai pullon hyllylle! Ihanaa kun päivällä sai nauttia muutaman tunnin auringon valosta, mutta se joulu ei tunnu lähenevän yhtään näiden lämpimien ilmojen ja häikäisevän auringon ansiosta. 

Viimeisimmässä Hus&Hem lehdessä on lyhyesti esitelty viime jouluksi tekemäni puuhelmistä ja oljesta tehty koristenauha, joka blogistahan löytyy täältä. Ehkä nyt olisi vihdoin aika alkaa miettiä jo tämän joulun koristeita ja askarteluideoita. Jospa lasillinen glögiä ja piparit toisivat jouluinspiraation!

-

The red Blossa mulled vine bottle is very christmassy this year. I'm trying to get into the Christmas mood but the warm weather and sunlight during the days doesn't do it for me. Even though I l really ove the few hours of sunlight as the days are getting shorter and shorther here in the north! 

You can find my last years Christmas DIY decoration in the latest swedish Hus & Hem magazine in the blog you'll find it in here. Maybe it's time to think about for new decoration ideas for this year, surely a glass of mulled vine and a ginger biscuit will help the inspiration!

6 comments:

 1. Ihanat tunnelmalliset kuvat <3 Mielestäni tässä blogikirjoituksessa oli ihania vinkkejä tähän jouluun http://trendspanarna.nu/ikea-julen-2013/.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja kiitos linkistä, lisäinspiraatio on aina paikallaan :)

   Delete
 2. Mulla on fiilis että tänä vuonna riittävät hyasintit ja kynttilät, en koe tarvitsevani koristeita enempää...ainakaan vielä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä, pikkuneiti on kysellyt jouluvalojen perään jo pari viikkoa enkä ole saanut niitä vielä esille. Ehkä pakko jo kuitenkin laittaa niin on ainakin yks tosi iloinen pikkutyttö talossa :)

   Delete