Suomen Blogimedia

Tässä onkin aika hulina viikko takana ja nyt viikonloppuna pitääkin koittaa nukkua univelkoja pois kun flunssakin taas yrittää iskeä. Mutta hei, siis se isoin juttu, mitä olisin halunnut täällä jo eilen ehtiä hehkuttaa on se, että Pinjacolada blogi sai kunnian liittyä Suomen Blogimedian riveihin, arvostettujen ja taitavien bloggareiden joukkoon! Perjantai olikin aikamoisen kiirus päivä kun aamulla istuttiin Suomen Blogimedian pressitilaisuudessa ja illalla vuorostaan juhlittiin Glorian Blog Awards gaalassa!

Teille rakkaat lukijat blogini liittyminen Suomen Blogimediaan tarkoittaa hieman enemmän näkyvämpiä mainoksia ja jonkin verran enemmän blogiyhteistyöpostauksia. Mutta myös muutenkin innokkaampaa ja aktiivisempaa bloggaajaa, sillä olen tästä jutusta oikeasti todella innoissani! Suomen Blogimedian jäsenenä pysyn kuitenkin yhä itsenäisenä oman blogini luojana ja minulla on täysi päätösvalta siitä mitä tuotteita haluan postauksissani käsitellä ja mainostaa, eli blogini linja tulee pysymään samana, omana itsenään ja minun tyylisenä yhä tulevaisuudessakin. Kaikenlaisista mainos- ja tuoteyhteistöistä blogissa tulee aina olemaan selkeä maininta, niin kuin tähänkin saakka.

Viikko sitten pääsin jo tutustumaan Suomen Blogimedian muihin bloggareihin ja loistotyyppeihin aikaisten pikkujoulujen merkeissä. Söimme vatsat täyteen mielettömiä makuja sponssi-illallisella Sandrossa*. Näin hieman liikaakin kotiruokaan tottuneelle tämä menu teki sellaisen vaikutuksen, että sieltä piti hakea take-away illalliset kotiin heti muutaman päivän päästä! Iltaamme sponsoroivat

Pinjacoladan lisäksi Suomen Blogimedian neljä muuta uutta blogia ovat kaunis hyvän mielen ruokablogi Torkkuja ja nokkosia, ihana ja värikäs Karkki, hulvaton Kasper Diem ja musiikista ja kirjallisuudesta kirjoittava Also Sprach Jussi. 

Kuvat alla on lainattu lahjakkaalta nuorelta valokuvaajalta ja myös Suomen Blogimedian bloggaajalta Mikko Puttoselta. Valtava kiitos mahtavan illan herkuista ja juomista sponsoreille: Sandro, Saimaan Juomatehdas* ja Saloniemen Juustola*!

*Tuote tai palvelu saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.


I'm so excited to tell you that I got a great opportunity to join Suomen Blogimedia, the Finnish blog media, a group of Finnish quality bloggers! I'm so exited to be a part of this team of great bloggers of different areas! For you my dear it means maybe bit more advertisements in the blog and maybe some more blog collaboration posts. All the collaborations are still chosen by me and I keep on blogging the way I've done until now too, about the things I like and find inspirational for me and for you. All the collaborations will be clearly marked as sponsored posts as they've been until now too.

A week ago Friday I met the other new and the old bloggers of the Suomen Blogimedia in our early Christmas party. We had an amazing sponsored dinner at the restaurant Sandro. It definitely became a new restaurant favorite in Helsinki so few days after we had to already pick up a take-away dinner home from there too! The other tasty treats for our evening were sponsored by Saimaan Juomatehdas and Saloniemen Juustola.

The other new blog members who just joined Suomen Blogimedia are Torkkuja ja nokkosia, Karkki, Kasper Diem and Also Sprach Jussi.

The photos of this posts are by a young and very talented Mikko Puttonen, also a member of the Suomen Blogimedia.

19 comments:

 1. Onnea Pinja! Huippua! Kaisa&co.

  ReplyDelete
 2. Onnittelut Pinja!
  Olet hyvässä seurassa. Hatun nosto tässä Suomen blogimedialle.

  ReplyDelete
 3. Hienoja uutisia! Suomen blogimedia vaikuttaa tyylikkäältä sivustolta ja edustavalta blogijoukolta.

  -Paula

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Kiitos! Ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa gaalailussa!

   Delete
 5. Ihanaa saada sut mukaan porukkaan! ja isot pahoittelut että sun blogi oli jäänyt mun postauksen listasta. lisäsin sen sinne heti :) Nähdään taas seuraavissa kemuissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei aivan ihanaa päästä teidän porukkaan! Nähdään taas!

   Delete
 6. Upea juttu, paljon onnea Pinja!

  ReplyDelete
 7. Suomen Blogimedia on aloituksestaan asti vaikuttanut sangen kiinnostavalta vaihtoehdolta bloggaajille sekä lukijoille. Itse - kuten varmaan moni muukin - kaipaan tasokkaita blogeja "saman katon alta" helposti löydettäviksi eikä tällöin blogien ei tarvitse olla geneerisiä saman aihealueen blogeja, mikä on mielestäni kompastus useammallekin jo olemassaolevalle blogiportaalille eli portaalin alta löytyy kyllä hyviä blogeja, mutta minun makuuni liikaa aihealueiltaan samansisältöisiä. Esim. sisustusaiheisisa blogeja on paljon eri portaaleissa ja koen vaikeaksi muodostaa mielikuvia blogeista portaalin antamien tietojen perusteella eli en ole kokenut saavani portaaleista mitään sellaista, jota en osaisi itsekin etsiä - lisäarvo portaalin olemassaolosta on jäänyt hyvin ohueksi.

  Olen hieman antanut itseni lukijana innostua tästä Suomen Blogimediasta, josta löytyy jo useampi itselleni mieluinen blogi ja olen löytänyt sitä kautta myös uusia aiemmin itselleni vieraita blogeja. Tällaisessa portaali tuo ainakin minulle lukijana lisäarvoa eikä vain kärjistetysti ilmaistuna mainoksia blogin yhteyteen.

  Ja kyllä minua ammattimaisuus myös blogissa viehättää, sille on selvästi tilausta. Tilaa blogimaailmassa riittää samanaikaisesti myös ei niin ammattimaiselle bloggaamiselle ihan yhtä lailla.

  Tämmöisiä ajatuksia :)

  terkuin turkulainen lukijasi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Hieno juttu kuulla, että olet myös innostunut Suomen Blogimediasta lukijana! Juuri yksi painava syy lähteä mukaan oli ehdottomasti tuo laadukkaiden blogien yhteen tuominen ja se, että mukana olevat bloggarit ovat omien alueidensa taitajia ja ammattilaisia. Myös minun mielestäni juuri se tekee Suomen Blogimediasta kiinnostavan!

   Hyviä ajatuksia siis :) Kiitos ja terkut Turkuun!

   Delete